Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Ziua in care umanitatea isi aminteste de Holocaust. Sunt generatii care se pot converti in directia gresita

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ziua in care umanitatea isi aminteste de Holocaust. Sunt generatii care se pot converti in directia gresita

Ziua Internationala a Holocaustului, care are loc in 27 ianuarie, a fost comemorata la Timisoara. Este data la care se aniverseaza eliberarea lagarului de la Auschwitz. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Reportaj din troienele Romaniei. Am crezut ca mor sub trei metri de zapada!

ALERTA Nameti mai mari decat casele, pluguri scoase in drum, in chip de freze, mii de oameni izolati de civilizatie si sateni care lupta, zi si noapte, cu lopetile impotriva viscolului. Asa arata Romania, dupa ultimele zile de ninsori care par ca nu se mai termina.

FOTO VIDEO Iadul alb a lovit pentru al treilea an consecutiv Vrancea

Judetul Vrancea este si in acest an printre cele mai afectate de caderile masive de zapada, motiv pentru care s-a instituit stare de alerta.

FOTO VIDEO Salvati cu elicopterul in Vrancea. O gravida, un copil cu febra, o batrana ranita si sapte persoane care fac dializa au ajuns la spital

Un elicopter al Ministerului de Interne a scos dintre nameti mai multe persoane care aveau nevoie de asistenta medicala de urgenta si la care echipajele ambulantei sau cele SMURD nu au putut ajunge. Bolnavii nu mai credeau ca vor scapa cu bine din mijlocul urgiei albe. Printre cei salvati se numara o gravida si un bebelus de 5 luni cu stare febrila.

Kievul, scuze dupa aparitia unei inregistrari video in care un protestatar este maltratat

Kievul si-a cerut scuze, joi, dupa aparitia pe Internet a unei inregistrari video in care un protestatar este matratat de foretele de ordine, relateaza AFP. Ministerul de Interne prezinta scuzele sale pentru.

VIDEO Imaginile care ii pot ruina cariera lui Chiriches. Abia a mai stat pe picioare dupa o noapte in club

Vlad Chiriches a fost filmat in timp ce abia se tinea pe picioare dupa o noapte in care a consumat peste masura. Imaginile de mai jos ii pot ruina cariera fundasului de la Tottenham care, dupa ce a pozat in baiat cuminte, pare ca o ia pe urmele unor fosti colegi de la echipa nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )