Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO Zeci de gospodarii din Timis au fost inundate in urma ploilor torentiale. Codul galben fost prelungit

Adevărul Adevărul,
FOTO Zeci de gospodarii din Timis au fost inundate in urma ploilor torentiale. Codul galben fost prelungit

Nordul judetului Timis se confrunta cu inundatii in urma ploilor. Un nou cod galben de inundatii vizeaza vestul tarii, pana in 6 iunie. continuă pe Adevărul

UPDATE Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Imaginea postata de MAI, imediat dupa ce politistii l-au capturat

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax. Marcel Lepa, urmaritul international care a ucis duminica un politist, are un cazier cu zeci de talharii, o ucidere din culpa si a fost eliberat conditionat de trei ori.

Barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul din Timis a fost prins

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Mesaj socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Din pacate, nu a opus rezistenta, a scris politistul din Brasov. Mesajul politistului s-a viralizat.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian.

Surse: Criminalul politistului din Timis a fost dus la spital si va fi operat

Ucigasul politistului din Timisa fost prins in aceasta dimineata, intr-o operatiune a fortelor speciale. Anchetatorii au primit un pont ca se afla in casa unei rude, care fusese verificata.

Ucigasul politistului impuscat din Timis a fost prins

Marcel Lepa, ucigasul politistului Cristian Amariei, a fost capturat de catre politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor informativ-operative desfasurate de po.

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )