Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE FedCup Romania - Cehia 2-3. Pliskova duce aproape singura Cehia in semifinale.Mitu/Olaru, invinse de Pliskova/Strykova fara drept de apel in meciul decisiv

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE FedCup Romania - Cehia 2-3. Pliskova duce aproape singura Cehia in semifinale.Mitu/Olaru, invinse de Pliskova/Strykova fara drept de apel in meciul decisiv

Romania a pierdut o intalnire extrem de disputata cu campioana mondiala en-titre, Cehia, totul fiind decis in ultima partida, cea de dublu. Desi Monica Niculescu si Simona Halep au castigat disputele cu nr. 1 din echipa Cehiei, Petra Kvitova, ele au fost nevoite se se recunoasca invinse in fata Karolinei Pliskova, care le-a batut pe amandoua si a jucat si in meciul de dublu, in care Mitu si Olaru nu au reusit nici macar sa aiba vreo minge de break. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE FedCup: Romania pierde in fata Cehiei in ultimul meci (2-3) - Cu ce ramanem dupa un weekend plin cu tenis de calitate

Creditata cu prima sansa la calificarea in semifinalele FedCup, echipa Cehiei si-a respectat statutul, campioana en-titre trecand greu de Romania, scor 3-2, dupa ultimul meci, cel de dublu castigat fara nicio emotie). A fost un weekend plin de tenis la Cluj-Napoca, oras care a aratat ca stie si poate gazdui un eveniment sportiv de o asemenea importanta. Vezi in material cele mai interesante fotografii ale zilei.

FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile FedCup, competitie unde Romania se dueleaza cu Cehia, campioana mondiala en-titre, la Sala Polivalenta din Cluj. Simona Halep va deschide balul impotriva Karolinei Pliskova. Cele doua s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat jucatoare noastra. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Romania - Cehia 1-1: Pliskova a explicat cum a reusit sa o invinga, in premiera, pe Halep. Care a fost momentul decisiv

Dupa trei partide pierdute in minimum de seturi cu constanteanca de 24 de ani, ultima chiar acum cateva saptamani, la Sydney, a 13-a jucatoare a lumii a dat lovitura la Cluj.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

Fed Cup: Programul meciurilor Romania - Cehia

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis.

Romania - Cehia / S-a tras la sorti ordinea meciurilor de la Fed Cup. Vezi cine va intra pe teren in prima partida

Partida de Fed Cup Romania - Cehia va incepe sambata de la ora 13. 00 si toate meciurile vor fi tranmise in direct de Dolce Sport.

LIVETEXT: Romania - Cehia 2-1! Monica Niculescu - Karolina Pliskova e meciul care ne poate duce in semifinalele FedCup

Romania conduce Cehia cu 2-1 in sferturile de finala ale Fed Cup, iar o victorie a Monicai Niculescu in meciul cu Pliskova ne va califica in careul de asi.

FOTOGALERIE FedCup Simona Halep, succes mare cu Petra Kvitova - Victorie obtinuta cu inima

Simona Halep a adus al doilea punct al Romaniei in meciul cu Cehia din sferturile FedCup echipa noastra conduce cu 2-1), dupa o partida dificila cu Petra Kvitova. Aflata intr-o perioada mai putin fasta a carierei, Simona a tras de ea, a luptat pana la capat si a castigat un meci care parea sa-i scape de sub control, la fel precum cel cu Pliskova, de sambata.

FedCup: Romania vs Cehia 1-1/MonicaNiculescu aduce egalarea, dupa ce o invinge surprinzator pe Petra Kvitova

Monica Niculescu, sprijinita de un public extrem de cald, a realizat o mare surpriza invingand-o clar cu 6-2, 6-4 pe numarul noua WTA, Petra Kvitova. Scorul intalnirii Romania - Cehia sferturi de finala din FedCup) a devenit astfel 1-1, dupa ce Simona parasise arena din Cluj invinsa de Karolina Pliskova, numarul 13 WTA. Ramaneti pe HotNews. ro pentru LIVESCORE, imagini si declaratii de la fata locului.

FedCup LIVESCORE: Simona Halep deschide sfertul de finala Romania - Cehia

FedCup 2016. Simona Halep deschide sambata la pranz partida intre nationala Romaniei si ce a Cehiei printr-un meci cu Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )