Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE: Steaua - Chelsea 0-4/ Diferenta mare de valoare

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE: Steaua - Chelsea 0-4/ Diferenta mare de valoare

Steaua a ramas fara gol marcat si dupa partida cu Chelsea in faza grupelor din Champions League), campioana Romaniei fiind invinsa, scor 4-0, de formatia pregatita de Jose Mourinho. Au marcat Ramires 20', 55'), Georgievski 44' autogol) si Lampard 90'). In cealalta partida a Grupei E, Schalke s-a impus pe terenul lui Basel 1-0). continuă pe Hotnews

Steaua - Chelsea 0-4/ Diferenta mare de valoare

Steaua a ramas fara gol marcat si dupa partida cu Chelsea in faza grupelor din Champions League), campioana Romaniei fiind invinsa, scor 4-0, de formatia pregatita de Jose Mourinho. Au marcat Ramires 20', 55'), Georgievski 44' autogol) si Lampard 90'). In cealalta partida a Grupei E, Schalke s-a impus pe terenul lui Basel 1-0).

Echipele de start la Steaua - Chelsea

Apasati aici pentru a vedea echipele care vor intra pe teren, marti seara, in meciul Steaua - Chelsea din Champions League: .

Live TEXT Steaua - Chelsea (21.45): Ros-albastrii vor victoria cu granzii Europei. ...

Steaua intalneste in aceasta seara Chelsea Londra, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, in cea de a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor. Elevii lui Reghecampf isi doresc un egal sau o victorie in aceasta seara, dupa ce in primul meci al Ligii au pierdut cu 0-3, in Germania, in fata lui Schalke. Live Text Steaua - Chelsea 21. 45, Arena Nationala), difuzare TV: TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, livetext: romanialibera. ro Reghecampf si-a menajat jucatorii in ultima etapa din Liga I, .

Steaua - Chelsea: Peste 900 jandarmi vor asigura ordinea publica.

Fortele de ordine la meciul Steaua - Chelsea, din grupe E a Ligii Campionilor, vor numara peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei, conform Mediafax. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19. 15 doar pe baza de bilete si invitatii. Meciul Steaua - Chelsea, se va disputa pe Arena Nationala, marti, incepand cu ora 21. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand .

Steaua - Chelsea nu se va disputa cu casa inchisa. Ce masuri au luat stelistii pentru a umple stadionul

Meciul Steaua - Chelsea, de marti ora 21:45, din Liga Campionilor, nu a suscitat un interes major din partea suporterilor romani.

Steaua - Chelsea nu se va disputa cu casa inchisa

Meciul Steaua - Chelsea, de marti ora 21:45, din Liga Campionilor, nu a suscitat un interes major din partea suporterilor romani.

Hotarare de ultim moment luata de organizatorii meciului Steaua-Chelsea pentru a proteja iarba Arenei Nationale

Din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele doua zile in Bucuresti, organizatorii partidei Steaua-Chelsea au decis sa rabateze acoperisul Arenei Nationale pentru a proteja suprafata de joc.

Suporterii londonezi au petrecut in Centrul Vechi, inaintea meciului Steaua-Chelsea (VIDEO)

Mare meci in seara aceasta pe Arena Nationala. Steaua Bucuresti intalneste echipa londoneza Chelsea. Peste 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor care vor fi.

Totul despre Steaua - Chelsea / Starea terenului, situatia lui Pintilii si ce tactica a promis Reghecampf

Steaua si Chelsea azi, 21. 45, TV1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1) se intalnesc pentru a treia oara intr-un an, de data asta pentru o miza mult mai mare, in grupele Ligii Campionilor. Meciul de pe Arena Nationala este extrem de important pentru ambele echipe, care vin dupa infrangeri, in prima etapa. Chelsea e fara Hazard, Reghecampf are batai de cap cu Pintilii, care a parasit accidentat antenamentul de ieri.

Steaua-Chelsea cu acoperisul tras

Acoperisul Arenei Nationale va fi tras in timpul meciului dintre Steaua si Chelsea programat, marti seara, de la ora 21:45, in Grupa E a Champions League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )