Libnet.ro
UNICEF

09:45

France 24: Victoria in alegeri a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele din Justitie

Adevărul Adevărul,
France 24: Victoria in alegeri a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele din Justitie

Jurnalistii francezi de la France 24 scriu ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor reprezenta un test crucial pentru Romania, in contextul situatiei tensionate din Europa de Est. De asemenea, ziaristii din Hexagon noteaza ca o posibila victorie a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele inregistrate in domeniul Justitiei. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre amendamentul referitor la dezvaluirile din dosare: A fost ca la Radio Erevan (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a dat, joi, noi lamuriri despre gafa legata de amendamentul privind dezvaluirile din dosarele penale. A fost ca la Radio Erevan. Ministerul Justitiei, in urma cu 8 zile, a facut punctul.

Victor Ponta: il voi gratia pe Gica Popescu, daca voi ajunge presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat ca, in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei, il va gratia pe fostul fotbalist Gica Popescu, daca va exista o cerere in acest sens. Am spus foarte clar. Stiti,.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, din combinatul din Hunedoara, a promis legarea municipiului de autostrada

Victor Ponta a vizitat in aceasta dimineata combinatul siderurgic din Hunedoara si Termocentrala Mintia. Le-a promis hunedorenilor ca municipiul va avea o legatura rutiera directa cu autostrada Deva Sibiu, nodul rutier urmand a fi construit prin fonduri asigurate de statul roman.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Daca voi fi presedinte si Gica Popescu face cerere de gratiere, as semna-o

Prim-ministrul Romaniei si candidat al PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale din 2014, Victor Ponta, a declarat marti, la postul de televiziune Romania TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei il va gratia pe Gica Popescu, daca va exista o cerere facuta de fostul fotbalist.

Victor Ponta, prezentat drept erou in emisiunea Viata satului, cu o saptamana inainte de alegeri

Trei membri ai Consiliului de Administratie CA) al TVR, Andrei Muraru, Radu Carp si Surugiu, spun ca Victor Ponta si-a facut publicitate electorala duminica, in emisiunea Viata satului de la TVR 1, desi acest program nu era unul dedicat campaniei, Carp si Surugiu cerand demisia directorului TVR 1, Gabriel Gherghescu.

Victor Ponta: Daca voi fi presedinte si Gica Popescu face cerere de gratiere, as semna-o

Prim-ministrul Romaniei si candidat al PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale din 2014, Victor Ponta, a declarat marti, la postul de televiziune Romania TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei il va gratia pe Gica Popescu, daca va exista o cerere facuta de fostul fotbalist.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Va garantez ca in 2015 si 2016 avem banii necesari pentru indexarea pensiilor

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, garanteaza ca in urmatorii doi ani Guvernul are banii necesari pentru indexarea pensiilor, fara sa fie nevoie de majorare de taxe.

IPP accepta conditiile cerute de Victor Ponta si INVITA TOTI candidatii la o dezbaterea electorala inaintea primului tur

Intru-un comunicat de presa Institutul pentru Politici Publice anunta ca accepta conditiile cerute de Victor Ponta pentru o dezbatere electorala. Ca atare, IPP invita toti candidatii la alegerile prezidentiale de duminica la o confruntare electorala. Candidatii trebuie sa raspunda propunerii pana luni seara.

Victor Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand.

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )