Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta, despre amendamentul referitor la dezvaluirile din dosare: A fost ca la Radio Erevan (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre amendamentul referitor la dezvaluirile din dosare: A fost ca la Radio Erevan (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a dat, joi, noi lamuriri despre gafa legata de amendamentul privind dezvaluirile din dosarele penale. A fost ca la Radio Erevan. Ministerul Justitiei, in urma cu 8 zile, a facut punctul. continuă pe B1

Presedinta iCCJ, despre amendamentul privind dezvaluirile din dosare: La Comisia Juridica o sa prezint un punct de vedere

Presedinta inalteiCurti de Casatie si Justitie,Livia Stanciu, a declarat, joi, referitor la amendamentul luiSerban Nicolae privind dezvaluirile din dosare, ca va prezenta la Comisia Juridica.

Presedinta iCCJ, despre amendamentul privind dezvaluirile din dosare: La Comisia Juridica o sa prezint un punct de vedere (VIDEO)

Presedinta inalteiCurti de Casatie si Justitie,Livia Stanciu, a declarat, joi, referitor la amendamentul luiSerban Nicolae privind dezvaluirile din dosare, ca va prezenta la Comisia Juridica.

VIDEO. UPDATE Livia Stanciu, presedintele iCCJ: Sunt impotriva modificarilor legislative privind dezvaluirile din dosare propuse de senatorul Nicolae. Reactia lui Ponta

Livia Stanciu, presedintele iCCJ: Cred ca modificarea operata sau propunerea legislativa vizeaza alineatul 3 al infractiunii de compromitere a intereselor justitiei unde se vorbeste de divulgarea datelor de un martor expert. Propunerea viza orice persoana, inclusiv presa. Ponta despre propunerea lui Serban Nicolae:A fost ca la Radio Erevan. MJ a dat de 8 zile aviz negativ DEVA MEDIAFAX) - .

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

VIDEO. Livia Stanciu, presedintele iCCJ: Sunt impotriva modificarilor legislative privind dezvaluirile din dosare propuse de senatorul Serban Nicolae

Livia Stanciu, presedintele iCCJ: Cred ca modificarea operata sau propunerea legislativa vizeaza alineatul 3 al infractiunii de compromitere a intereselor justitiei unde se vorbeste de divulgarea datelor de un martor expert. Propunerea viza orice persoana, inclusiv presa .

France 24: Victoria in alegeri a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele din Justitie

Jurnalistii francezi de la France 24 scriu ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor reprezenta un test crucial pentru Romania, in contextul situatiei tensionate din Europa de Est. De asemenea, ziaristii din Hexagon noteaza ca o posibila victorie a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele inregistrate in domeniul Justitiei.

Victor Ponta: Amendamentul lui Serban Nicolae nu are legatura cu presa, ci vizeaza informatii nepublice din dosare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca amendamentul senatorului PSD Serban Nicolae - asupra caruia Guvernul a anuntat initial ca a emis aviz favorabil, dupa care a revenit si a precizat ca a dat aviz de respingere - nu are nicio legatura cu presa, ci se refera doar la informatiile nepublice din dosare.

Ce spune Ponta despre proiectul de lege care interzice presei sa faca dezvaluiri din dosare de coruptie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca amendamentul senatorului PSD Serban Nicolae, asupra caruia Guvernul a emis aviz favorabil, nu are nicio legatura cu presa, ci se refera doar la informatiile nepublice din dosare.

Ponta, despre legea care interzice presei sa faca dezvaluiri din dosare de coruptie: Este vorba despre informatii nepublice. Presa are voie sa faca ce fac toti cetatenii tarii

Premierul Victor Ponta a comentat miercuri seara adoptarea de catre Guvern a legii care interzice presei sa dezvaluie informatii din dosare publice, aratand ca in amendamentul propus de senatorul PSD Serban.

Guvernul a avizat nefavorabil amendamentul care poate trimite presa dupa gratii daca publica informatii din dosare penale (VIDEO)

Uite avizul, nu e avizul. Daca initial Guvernul a AVIZAT favorabil propunerea senatorului PSD Serban Nicolae de a modifica Codul Penal, iar cei care dezvaluiau informatii din dosare riscau sa fie pedepsiti cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )