Libnet.ro
UNICEF

08:00

Francois Hollande, confruntat cu scaderea popularitatii si recesiunea, vrea scoaterea Europei din letargie

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande, confruntat cu scaderea popularitatii si recesiunea, vrea scoaterea Europei din letargie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat joi ca va lansa o initiativa pentru scoaterea Europei din letargie, propunand un termen de doi ani pentru conturarea unei uniuni politice, intr-o declaratie facuta la un an de cand a fost ales in functie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Hollande, confruntat cu scaderea popularitatii si recesiunea, vrea scoaterea Europei din ...

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat joi ca va lansa o initiativa pentru scoaterea Europei din letargie, propunand un termen de doi ani pentru conturarea unei uniuni politice, intr-o declaratie facuta la un an de cand a fost ales in functie, relateaza AFP, citat Mediafax. Daca Europa nu avanseaza risca sa fie stearsa de pe harta lumii, din imaginarul popoarelor. Datoria mea este sa scot Europa din letargie si sa reduc nemultumirea popoarelor, care nu poate decat sa .

Segolene Royal critica primul an de mandat al presedintelui Frantei, Francois Hollande

Fosta prietena a lui Francois Hollande, Segolene Royal, critica primul an de mandat al presedintelui Frantei, afirmand ca ar fi trebuit actionat mai repede si acuzand un sentiment de timp pierdut, intr-un interviu publicat marti de Le Monde si citat de AFP.

Fosta partenera de viata a lui Francois Hollande critica primul an de mandat al presedintelui

Fosta partenera a lui Francois Hollande, Segolene Royal, critica primul an de mandat al presedintelui intr-un interviu publicat marti de Le Monde, in care apreciaza ca ar fi fost necesar ca lucrurile) sa mearga mai rapid si deplange un sentiment ca timpul a fost pierdut, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )