Libnet.ro
UNICEF

16:15

Francois Hollande despre situatia din Mali: Am castigat acest razboi

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande despre situatia din Mali: Am castigat acest razboi

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a fost principalul invitat la ceremonia de joi de la Bamako care marcheaza debutul mandatului pentru noul presedinte al statului Mali, Ibrahim Boubacar Keita. continuă pe Adevărul

Hollande: Am castigat razboiul din Mali

Am castigat acest razboi, a declarat astazi, la Bamako, presedintele francez Francois Hollande, care a trimis in ianuarie trupe de sustinere a fortelor din Mali in fata gruparilor islamiste armate care ocupasera nordul Mali, informeaza AFP.

Francois Hollande recunoaste ca impozitele din Franta sunt prea mari

Presedintele socialist care voia in urma cu mai putin de-un an sa impuna un nivel al impozitarii de 75% pentru francezii cu castiguri anuale mai mari de un milion de euro spune acum ca taxale din Franta sunt prea mari.

Mitica Popescu, despre infernul din inchisoarea de la Periprava: Foamea era ingrozitoare. Mancai cel mai bine cand visai

Actorul Mitica Popescu, unul dintre romanii care au supravietuit mizeriei inchisorilor comuniste, face dezvaluiri socante despre infernul din inchisoarea de la Periprava. Artistul le-a marturist jurnalistilor de.

Ce spune Cernea despre incidentul din Parlament.

Deputatul Remus Cernea a declarat ca nu are nicio legatura cu incidentul din Parlament de marti, cand doua persoane neautorizate au intrat in plen si au perturbat lucrarile, informeaza Mediafax. Astazi, in Parlament a avut loc un incident. Doua persoane neautorizate au intrat in plen si au perturbat lucrarile acestuia. Desi am fost acuzat ca as fi avut vreo implicare, nu am nicio legatura cu acest incident si nu am stiut nimic despre ceea ce pregateau respectivele persoane. Eu doar am .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )