Libnet.ro
UNICEF

22:30

Franta: O femeie a murit pentru ca operatorul de la 112 nu a crezut-o

B1 B1,
Franta: O femeie a murit pentru ca operatorul de la 112 nu a crezut-o

O femeie din Franta, in varsta de 22 de ani, a murit pentru ca operatorul de la 112 nu a crezut-o, angajatul care i-a preluat apelul de urgenta a luand-o in ras, enervat ca tanara nu i-a putut spune ce are. continuă pe B1

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

Radu Craciun este noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romnia

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun Presedintele Directoratului), a preluat astazi mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), a anuntat miercuri Asociatia. Ne propunem ca in perioada urmatoare sa ne intensificam eforturile in directia educarii financiare a populatiei, astfel incat toata lumea sa inteleaga contributia pe care pensiile private o pot avea la prosperitatea lor viitoare, a declarat Radu Craciun, cu ocazia preluarii mandatului.

Veste teribila pentru muzica populara romaneasca: din pacate, indragita artista Maria Ciobanu...

Veste proasta pentru iubitorii muzicii populare romanesti. Maria Ciobanu a decis sa se retraga din activitate, dupa o cariera de 60 de ani. indragita cantareata a explicat ca unul dintre motivele pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )