Libnet.ro
UNICEF

16:15

Franta il indeamna pe Mohamed Morsi sa asculte vocea poporului

Antena3 Antena3,
Franta il indeamna pe Mohamed Morsi sa asculte vocea poporului

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, i-a cerut marti presedintelui egiptean Mohamed Morsi sa tina cont de popor, exprimand preocupare fata de situatia din Egipt, relateaza AFP. continuă pe Antena3

Mohamed Morsi s-a intalnit cu seful Statului Major al armatei egiptene.

Presedintele islamist al Egiptului, Mohamed Morsi, s-a intalnit marti cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, seful Statului Major al armatei, in incercarea de a dezamorsa criza politica, transmite Mediafax. Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya. Citeste si Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va .

Petitia privind demisia presedintelui Mohamed Morsi, semnata de 22 milioane de egipteni.

Organizatorii campaniei Tamarrod rebeliune, in araba), care reclama demisia presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, au anuntat sambata ca petitia lor a fost semnata de peste 22 de milioane de persoane. Am adunat 22. 465 de semnaturi pentru petitia noastra, a declarat Mahmoud Badr, un purtator de cuvant al Tamarrod, intr-o conferinta de presa, cu o zi inaintea unei manifestatii, in fata palatului prezidential, care reclama plecarea de la putere a sefului statului. Campania a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )