Libnet.ro
UNICEF

17:00

Franta: Jumatate din lucrarile unui muzeu erau FALSURI

B1 B1,
Franta: Jumatate din lucrarile unui muzeu erau FALSURI

Un muzeu din sudul Frantei a aflat ca jumatate dintre operele sale de arta sunt, de fapt, falsuri, desi conducerea era convinsa ca institutia lor adaposteste o multime de lucrari ale unui artist de la. continuă pe B1

S-a apropiat de un om al strazii si i-a lasat jumatate din burgerul sau. Toata lumea a fost insa socata de gestul sau

I-a oferit unui om al strazii jumatate din burgerul sau, dar toata lumea l-a criticat dur pentru gestul sau. Barbatul flamand a schitat un gest de multumire si s-a apucat sa manance cu pofta. Cel care.

Directorul Institutului de Fizica Pamntului acuza guvernul de subfinantare: S-au alocat jumatate din banii necesari functionarii retelei seismice

Directorul general al Institutului National pentru Fizica Pamantului acuza guvernul ca au alocat mai putin de jumatate din banii necesari functionarii retelei seismice. Am avut doua interventii, adrese inregistrate la Ministerul Cercetarii, am fost in audienta, ni s-au explicat anumite lucruri care nu m-au lamurit, a declarat pentru Mediafax directorul Constantin Ionescu.

CEFC ar putea renunta la jumatate din cei 30.000 de angajati

CEFC China Energy ar putea concedia jumatate din cei 30. 000 de angajati, pe fondul sporirii presiunilor financiare si guvernamentale, si inca se lucreaza la achizitionarea unei participatii de 14,16% in gigantul rus Rosneft, pentru 9,1 miliarde de dolari, a afirmat Zhuang Jianzhong, director in cadrul diviziei internationale de cercetare a CEFC, transmite Bloomberg.

Circulatie ngreunata pe DN 1, n judetul Brasov, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dimineata, pe DN 1, in zona localitatii brasovene Timisu de Sus, din cauza unui accident rutier, relateaza News. ro.

Tara in care in anul 2100 o sa traiasca aproape jumatate din populatia planetei

Potrivit unui raport al Natiunilor Unite asupra populatiei globale, este de asteptat ca in 2100 aproape 40% din populatie sa fie africana. in ultimii 12 ani, populatia globului a crescut cu un miliard de.

Jumatate din drumurile din Romania, un adevarat pericol. Expertii le numesc expirate

Mai mult de jumatate dintre drumurile din Romania sunt cu durata de viata depasita. Expertii le numesc expirate. Sunt un adevarat pericol, mai ales ca unele dintre ele sunt intens circulate. in.

Mai bine de jumatate din vanzarile Coca Cola au loc in comertul traditional. Retailul modern, dinamic. HoReca, foarte mica

Comertul traditional reprezinta principalul canal de vanzare pentru Coca Cola Romania, cu un procent de aproximativ 55% din vanzarile totale, urmand nivelul pietei romanesti. Retailul modern, pe de alta parte, are o rata de crestere mult mai mare si.

Cluj: Un barbat a murit electrocutat sub dus, din cauza unui boiler modificat de parinti

Un barbat din Cluj, in varsta de 36 de ani, care s-a dus sa-si ajute parintii la tara, in minivacanta de 1 mai, a murit electrocutat sub dus. Acesta incalzea apa cu un boiler electric, iar cand a.

O zi din viata unui medic internist la spitalul orasenesc din Hrlau

Dimineata. Doctorul de garda a fost un pediatru. A plecat. Camera de garda se goleste cateva minute. Apoi, apare o ambulanta cu o femeie dulce, cu glicemia de 500, cu acidoza lactica si diselectrolitemie. O babuta se plange de dureri in epigastru si are enzimele cardiace crescute. ECG-ul spune si nu spune mare lucru. Pana la ora doua nu mai e nimeni de garda. Sunt eu. Las saloanele, aman vizita, poate nici nu mai am timp sa o fac. Vorbesc la Iasi, in UPU, pentru diabet si pentru babuta. Rezidenta asculta si tace. intreaba din cand in cand cate ceva. Sunt multumit ca te intelege. Apoi, brusc, spune: am sa transmit medicului sef.

Si-a ranit sora din cauza unui selfie. Cei doi frati s-au luat la cearta, iar totul s-a incheiat dramatic. Ce a putut sa ii faca barbatul

Un frate suparat si-a accidentat grav sora in timp ce se aflau in masina. Acestia s-au certat din cauza unei poze de tip selfie. Victima, impreuna cu o alta sora, au vrut sa faca un selfie cu tatal lor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )