Libnet.ro
UNICEF

22:45

Franta nu mai este sexy pentru antreprenori, speriati de taxele presedintelui Hollande

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Franta nu mai este sexy pentru antreprenori, speriati de taxele presedintelui Hollande

Guvernul de la Paris pregateste un buget pentru anul viitor care vizeaza fonduri de 24,4 miliarde de euro din taxe suplimentare, insa intre timp antreprenorii si bogatii Frantei se inghesuie sa paraseasca tara, potrivit Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

A fost ordonata cea mai lunga sentinta pentru piraterie

Dupa cea mai mare amenda ordonata intr-un proces de piraterie, zilele trecute s-a stabilit si cea mai lunga perioada de inchisoare data ca pedeapsa intr-un caz similar. Nu mai putin de 3 ani si 4 luni in inchisoare este sentinta pe care a primit-o un individ pe nume Gregory Cherwonik intr-un caz de piraterie. Aceasta perioada, cel putin momentan, intra in istorie ca fiind cea mai grea sentinta ordonata de un judecator intr-un caz care implica descarcari ilegale de continut .

Facebook NU mai este GRATUIT. Doar 15% din prietenii tai iti mai pot vedea postarile

Site-ul de socializare Facebook s-a schimbat peste noapte, dintr-o platforma gratuita de socializare, intr-o bataie de joc la care iti cumperi bilete, scrie jurnalul. ro. Gigantul forteaza mai nou paginile si.

Mihaela Radulescu nu mai este diva la Monaco

Mihaela Radulescu marturiseste ca, dupa 13 ani, a inceput din nou sa mearga cu transportul in comun. Nu la Bucuresti, ci in Monaco, acolo unde este o reala bataie de cap sa mergi cu masina personala si sa gasesti loc de parcare. Continue reading .

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )