Libnet.ro
UNICEF

16:00

Franta se pregateste pentru Cupa Mondiala cu Norvegia, Paraguay si Jamaica

Antena3 Antena3,
Franta se pregateste pentru Cupa Mondiala cu Norvegia, Paraguay si Jamaica

Echipa nationala a Frantei va intalni Norvegia, Paraguay si Jamaica in meciuri de pregatire inaintea Cupei Mondiale din Brazilia, care va debuta pe 12 iunie. Cele trei partide amicale au fost confirmate marti. continuă pe Antena3

Busteni: Sportivi din 15 tari la Cupa Mondiala de escalada pe gheata.

Aproape 80 de sportivi din 15 tari vor participa, in aceasta saptamana, la Cupa Mondiala de escalada pe gheata care se va desfasura, incepand de miercuri, la baza partiei Kalinderu din statiunea Busteni, conform Mediafax. Un numar de 77 de sportivi din Azerbaijan, Canada, Cehia, Coreea, Elvetia, Franta, Iran, Italia, Japonia, Marea Britanie, Rusia, Slovenia, SUA, Ucraina si Romania vor participa, saptamana aceasta, la Cupa Mondiala de Catarare pe Gheata care va avea loc la Busteni, la baza .

Schiorul Noriaki Kasai, cel mai batran castigator al unei etape de Cupa Mondiala.

La 41 de ani, japonezul Noriaki Kasai a devenit cel mai varstnic castigator al unei etape din Cupa Mondiala. Primul concurs de zbor cu schiurile al sezonului a avut loc in Austria, la Bad Mitterndorf, acolo unde gazdele sperau sa vada o victorie a lui Gregor Schlierenzauer, potrivit Eurosport. Citeste si: Saritorul cu schiurile, Thomas Morgenstern, accidentat grav la antrenamente Detinatorul Marelui Glob de Cristal a avut o evolutie foarte buna, dar aceasta nu a fost suficienta pentru a .

Nadine Coyle s-a logodit. Dar se pregateste pentru altceva

Inceput de an sub semnul iubirii si pentru Nadine Coyle. Fosta membra a trupei Girls Aloud, care urmeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )