Libnet.ro
UNICEF

17:30

Franta: un rom de 16 ani din Romania, in coma dupa ce 12 persoane au vrut sa-l linseze

Adevărul Adevărul,
Franta: un rom de 16 ani din Romania, in coma dupa ce 12 persoane au vrut sa-l linseze

Un tanar de etnie roma a fost batut de 12 persoane au batut care-l suspectau ca a spart mai multe locuinte in localitatea Pierrefitte-sur-Seine din Franta. Baiatul de 16 ani se afla in coma si se zbate intre viata si moarte, scrie presa franceza. continuă pe Adevărul

Franta: un rom de 16 ani din Romania, in coma dupa ce 12 persoane au vrut sa-l linseze. Presedintele si premierul Frantei denunta actul incalificabil

Un tanar de etnie roma a fost batut de 12 persoane au batut care-l suspectau ca a spart mai multe locuinte in localitatea Pierrefitte-sur-Seine din Franta. Baiatul de 16 ani se afla in coma si se zbate intre viata si moarte, scrie presa franceza.

Franta: Adolescent rom, in coma dupa ce a fost linsat de 12 persoane

Un minor rom din Romania se afla intre viata si moarte luni seara, dupa ce a fost batut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri intr-o localitate din Franta. Minorul de 16 ani ar.

UPDATE Franta: Un adolescent tigan din Romania este in coma, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a spart un apartament

Un adolescent tigan din Romania era in coma, marti, in Franta, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a comis o spargere, o agresiune denuntata cu virulenta de presedintele Francois Hollande, scrie AFP.

Au crezut ca soseaua este pista de curse. O adolescenta de 16 ani a ajuns in spital, dupa ce motocicleta pe care se afla a fost izbita de o masina

O tanara de 16 ani a ajuns la spital, dupa ce motocicleta pe care se afla a fost lovita de un sofer neatent. Martorii spun ca motociclistul circula cu viteza foarte mare si din cauza asta soferul nu l-a.

Ieseanul acuzat ca si-a ucis sotia intr-un coafor, condamnat la 16 ani si jumatate de inchisoare

Barbatul care si-a ucis sotia iarna trecuta intr-un coafor din Iasi a primit 16 ani si jumatate de inchisoare. in plus, criminalul trebuie sa plateasca daune morale de 200. 000 lei pentru cele doua fete ale.

Expert Forum organizeaza dezbaterea Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici

Expert Forum EFOR) organizeaza, marti, la Hotel Epoque din Bucuresti, dezbaterea Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici. Potrivit anuntului difuzat pe site-ul organizatiei, in cadrul conferintei, expertii EFOR vor prezenta cateva concluzii rezultate in urma misiunii noastre de monitorizare si vom lansa un raport in care remarcam probleme de sistem si propunem solutii catre decidenti.

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 25 de milioane de euro sunt vanzarile celor mai mari zece jucatori.

Un copil din Barlad a ajuns la spital in coma dupa ce a cazut dintr-un cires

Un copil de noua ani din Barlad a ajuns in coma la spital dupa ce a cazut in cap dintr-un cires. Baietelul era impreuna cu sora lui in cimitirul din oras si s-a urcat in pom ca sa manance.

La 16 ani cantarea aproape 400 de kilograme, dar acum femeile intorc capul dupa el. Am avut o vointa de fier, pentru ca altfel muream

Mancarea era totul pentru Justin Willoughby. Se refugia in frigider atunci cand avea emotii, cand era nervos sau cand trecea prin stari anxioase. Asa se face ca la varsta de 16 ani cantarea aproape 400 de.

Locul din Romania care ascunde cel mai NEGRU MISTER. Sufletele mortilor ies la suprafata apei. Cine a vazut asta a innebunit

Lacul Cincis se afla in judetul Hunedoara si sta pe locul in care s-a aflat in trecut un satuc stramutat. Cu 45 de ani in urma, autoritatile au decis ca satul sa fie stramutat pentru a se amenaja in locul acestuia un .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )