Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fratii Bryan au castigat proba de dublu la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Fratii Bryan au castigat proba de dublu la Wimbledon

Jucatorii americani Bob si Mike Bryan au castigat, sambata, proba de dublu de la Wimbledon, performanta in urma careia detin toate trofeele importante din tenis, ei impunandu-se la Jocurile Olimpice si US Open in 2012 si la Australian Open si Roland Garros in 2013, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Fratii Bryan au castigat proba de dublu la Wimbledon.

Jucatorii americani Bob si Mike Bryan au castigat, sambata, proba de dublu de la Wimbledon, performanta in urma careia detin toate trofeele importante din tenis, relateaza Mediafax. Fratii Bryan, principalii favoriti, au invins in finala de la Wimbledon, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, 6-4, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 12. Aceasta este al treilea lor succes la turneul englez, pe care l-au mai castigat in 2006 si in 2011, si al 15-lea succes major din .

Fratii Bryan au castigat proba de dublu la Wimbledon: Perechea detine recordul de a obtine 5 trofee in acelasi timp

Fratii Bryan, principalii favoriti, au castigat, sambata, proba de dublu de la Wimbledon, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, 6-4, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 12. Aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )