Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fresh!!! Mark lanseaza videoclipul single-ului Orasul de pe Bega!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh!!! Mark lanseaza videoclipul single-ului Orasul de pe Bega!

Hip- Hop de Timisoara este seria lansata in anul 2006 sub productia lui George Hora la Studio 66. Proiectul revine in atentia publicului cu o noua piesa, al saselea material, Orasul de pe Bega. Versurile si interpretarea sunt semnate Mark, membru al familiei Studio 66, inca de la inceputul proiectului. George Hora a urmarit tot . continuă pe Devorator Monden

HOT! Natalia Kills lanseaza videoclipul pentru single-ul Problem

Atentie! Natalia Kills a lansat in cursul zilei de 22 Iunie cel mai nou videoclip pentru single-ul Problem, extras de pe urmatorul album Trouble, ce va apareain magazine anul acesta. Natalia, a filmat videoclipul in California, care fara dar si poate, innebuneste orice barbat care il vizioneaza, si asta se datoreaza vestimentatiei sexy si versurilor .

Hot! Andrew lanseaza noul single Save Me, insotit de videoclip

Andrew, tanarul artist de la Red Clover Media, lanseaza primul sau videoclip pentru single-ul Save Me. Single-ul a fost produs de Phelipe, iar clipul este o productie Red Clover Media, regizat de Alin Surdu. Save Me este o piesa despre iubirea care are puterea de a te salva din orice situatie, de orice problema, orice .

Hot!!! Simona Radu lanseaza videoclipul piesei LLA!

Daca n-o stiti pe Simona Radu de pe vremea cand era solista Trupa sau de pe urma colaborarilor cu Firma si Vama Veche, precis ati auzit macar refrenul piesei LLA, hitul-surpriza al ultimelor luni la Radio Guerrilla! LLA vine si propune in joaca o alternativa la marea de hituri comerciale facute dupa sablon care ne .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )