Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fructele si legumele cu cele mai multe pesticide. Cum ne ferim de otravurile de la piata sau supermarket

Adevărul Adevărul,
Fructele si legumele cu cele mai multe pesticide. Cum ne ferim de otravurile de la piata sau supermarket

Majoritatea substantelor folosite pentru tratarea plantelor nu pot fi indepartata nici dupa spalare, iar riscurile asupra sanatatii sunt ridicate. continuă pe Adevărul

Cu ce se lauda Victor Ciorbea in raportul oficial pentru 2014: Cele mai multe aparitii in presa de la infiintarea institutiei Avocatului Poporului. Plus: vrea sediu nou

Victor Ciorbea arata in raportul anual de activitate trimis Parlamentului ca si in anul 2014 institutia Avocatul Poporului si-a indeplinit rolul de aparator al drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in raport cu autoritatile publice si a desfasurat, in acest scop, o activitate sustinuta. Ciorbea, criticat dur de societatea civila, Opozitie si de Comisia Europeana pentru ca a ramas pasiv in fata unor ordonante de urgenta ale Guvernului Ponta OUG privind migrarea alesilor locali, OUG privind exonerarea de raspundere a plagiatorilor etc) sustine intr-un punct de vedere remis presei ca numarul de aparitii referitoare la Avocatul Poporului in presa scrisa a fost, in anul 2014, cel mai mare, de la infiintarea institutiei.

Novak Djokovic - definitia succesului: Sarbul, cele mai multe titluri de Grand Slam castigate incepand din 2011

Anul 2011 a adus spargerea monopolului impus de Roger Federer si Rafael Nadal in tenisul de camp masculin. Cu o serie impresionanta de victorii 42), Novak Djokovic era trecut automat pe lista marilor favoriti. De atunci, sarbul a castigat sapte titluri de Grand Slam primul l-a reusit in 2008) si a urcat pe locul doi in topul banilor castigati din tenis l-a depasit pe Rafael Nadal dupa ultimul succes de la Australian Open).

VIDEO Novak Djokovic - definitia succesului: Sarbul, cele mai multe titluri de Grand Slam castigate incepand din 2011

Anul 2011 a adus spargerea monopolului impus de Roger Federer si Rafael Nadal in tenisul de camp masculin. Cu o serie impresionanta de victorii 42), Novak Djokovic era trecut automat pe lista marilor favoriti. De atunci, sarbul a castigat sapte titluri de Grand Slam primul l-a reusit in 2008) si a urcat pe locul doi in topul banilor castigati din tenis l-a depasit pe Rafael Nadal dupa ultimul succes de la Australian Open). In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Afla care sunt cele mai nesanatoase alimente!

Pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de nesanatoase unele alimente. Cele mai multe abunda in aditivi si zaharuri rafinate, asadar este bine sa stii care sunt cele mai nesanatoase alimente!.

Mai multe dosare penale, dar mai putine sentinte de achitare. Procuratura Generala a facut bilantul anului 2014

In anul 2014 cele mai multe infractiuni au avut loc contra patrimoniului. De asemenea, procurorii moldoveni au initiat cauze penale pentru huliganism, circulatia ilegala a drogurilor si incalcarea regulilor de securitate a circulatiei rutiere.

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania.

Cele mai educative cantecele pentru copii

Cele mai educative cantecele pentru copii. in primii ani de viata, copiii pot fi invatati extrem de multe lucruri prin joc, iar cantecele cu mesaje educative reprezinta intotdeauna o metoda placuta de educare si la indemana atat pentru parinti, cat si pentru cei mici.

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane prinse sub rotile tramvaiului

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane, prinse sub rotile tramvaiului 41

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

Tatuaje pe globul ocular, tepi implantati in cap si limbi despicate! Fotografii socante cu cele mai ciudate tatuaje si piercinguri!

Iata cateva dintre cele mai socante transformari la care unii oameni isi supun propriul corp, fie ca este vorba despre tatauje sau piercing-uri dintre cele mai ciudate, fotografii facute tin timpul Venezuela Tatoo Expo! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )