Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fruntasele euroscepticismului deschid joi alegerile europarlamentare. Cum se voteaza in urmatoarele patru zile

Adevărul Adevărul,
Fruntasele euroscepticismului deschid joi alegerile europarlamentare. Cum se voteaza in urmatoarele patru zile

Olanda si Marea Britanie sunt statele membre care deschid joi, 22 mai, sesiunea alegerilor europarlamentare 2014, cand alegatorii sunt chemati la urme ca sa aleaga eurodeputatii de la Bruxelles pentru urmatorii cinci ani. Cele doua state au inregistrat cotele cele mai mari de euroscepticism in ultimul an, fapt ce creeaza ingrijorari cu privire la componenta viitorului Parlament European. continuă pe Adevărul

Presedinta Partidului Verde Bihor, retinuta de procurorii DNA Oradea in timp ce primea mita pentru alegerile europarlamentare

A fost retinuta presedinta Partidului Verde Bihor, dupa ce a pretins si a acceptat peste 11. 000 de euro, pentru a distribui 325 de locuri care i-au revenit partidului din care facea, la alegerile europarlamentare din 25 Mai.

Sefa Partidului Verde Bihor, retinuta de procurorii DNA Oradea in timp ce primea mita pentru alegerile europarlamentare

A fost retinuta sefa Partidului Verde Bihor, dupa ce a pretins si a acceptat peste 11. 000 de euro, pentru a distribui 325 de locuri care i-au revenit partidului din care facea parte, la alegerile europarlamentare din 25 mai.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )