Libnet.ro
UNICEF

22:00

Functionar de la Primaria Sebes, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. A eliberat certificate fiscale false

Adevărul Adevărul,
Functionar de la Primaria Sebes, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. A eliberat certificate fiscale false

Un functionar din Primaria Sebes a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si abuz in seviciu, ambele in forma continuata. continuă pe Adevărul

Fostul primar Cristian Poteras, condamnat la opt ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu

Fostul edil al sectorului 6 Cristian Poteras a fost condamnat la opt ani de inchisoare, pentru abuz in serviciu. Decizia definitiva vine de la Curtea de Apel Bucuresti. Initial, fostul primar a fost achitat de magistratii Judecatoriei Sectorului 6. Poteras va fi intemnitat la Penitenciarul Rahova unde 21 de zile va sta in carantina. Ulterior, se va stabili unde isi va ispasi pedeapsa.

Fetesti: Trei persoane, intre care si un angajat al Primariei, au fost retinute pentru abuz in serviciu si fals in acte

Politia Judeteana Ialomita a anuntat vineri ca trei persoane, printre care un angajat al Primariei Fetesti si un angajat al unei scoli din localitate, au fost retinute pentru abuz in serviciu si fals in.

Basescu, cercetat pentru abuz in serviciu in dosarul ''Casa din Mihaileanu ''

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu, in care Traian Basescu este cercetat pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii, a fost redeschisa, arata Judecatoria Sectorului 1, motivand ca ea a fost supendata pe motivul imunitatii, insa faptele nu s-au prescris.

Judecatoria Sectorului 1, despre dosarul Casa din Mihaileanu: Traian Basescu, cercetat pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii. Faptele nu s-au prescris

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale, arata Judecatoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

Dosarul Nana: Membrii Comisiei de Fond Funciar, inclusiv primarul comunei Nana, trimisi in judecata pentru retrocedari ilegale

Opt functionari din Primaria comunei Nana, pintre care si primarul Gheorghe Dobre, au fost trimisi in judecata, alaturi de alte trei persoane, pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri, prejudiciul produs prin deciziile luate de membrii Comisiei de.

Mai multi membri ai Comisiei de Fond Funciar, trimisi in judecata pentru retrocedari ilegale la Nana

Opt angajati ai Primariei comunei Nana, intre care si primarul Gheorghe Dobre au fost trimisi in judecata, alaturi de alte trei persoane, pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri, prejudiciul produs prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )