Libnet.ro
UNICEF

16:30

Furt cu scandal in parcarea unui hypermarket. Hotul, batut de pagubit, iar sotia acestuia lovit de infractor cu masina

Antena3 Antena3,
Furt cu scandal in parcarea unui hypermarket. Hotul, batut de pagubit, iar sotia acestuia lovit de infractor cu masina

Un furt in parcare s-a lasat cu scandal si oameni loviti cu masina. Proprietarul masinii pradate l-a surprins pe hot in actiune si n-a mai asteptat politia. L-a gasit in alta parcare, unde i-a si aplicat. continuă pe Antena3

Doua MASINI, lovite de GLONT, in parcarea unui supermarket din Militari.

Procurorii militari efectueaza o expertiza balistica in cazul masinilor in care s-a tras, in parcarea unui spermarket din Militari. Din primele cercetari, rezulta ca in Poligonul Domnesti au fost trageri, relateaza Mediafax. Pe rolul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial PICCJ) a fost inregistrat un dosar penal avand ca obiect incidentul petrecut joi, in parcarea supermarketului Carrefour - Militari, un glont intrand prin portiera unui autoturism si ricosand in alt .

Doua masini, lovite de un glont in parcarea unui centru comercial din Bucuresti: Proiectilul ar proveni dintr-un poligon

Doua masini aflate in parcarea unui centru comercial din cartierul bucurestean Militari, situat la iesirea de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, au fost lovite, joi, de un glont ratacit, transmite B1 TV. Din pri.

Masini avariate de un proiectil militar in parcarea unui supermarket din Capitala

Doua masini au fost lovite de un proiectil militar, joi dupa amiaza, in parcarea unui supermarket din Capitala. Martorii spun ca proiectilul ar fi perforat una ditnre masini. Stire in curs de actualizare.

Masini avariate de un glont in parcarea unui supermarket din Capitala

Doua masini au fost lovite de un proiectil militar, joi dupa amiaza, in parcarea unui supermarket din Capitala. Martorii spun ca glontul ar fi perforat una dintre masini. Acesta provine, cel mai probabil, din.

Masina avariata de un glont in parcarea unui supermarket din Capitala

O masina a fost lovita de un proiectil militar, joi dupa amiaza, in parcarea unui supermarket din Capitala. Politistii si procurorii militari incearca sa afle daca proiectilul provine din timpul unui.

Procurorii militari investigheaza incidentul din parcarea unui supermarket

Desi sustin ca era imposibil ca un glont sa ajunga din poligon pana in parcarea supermarketului din Sectorul 6, Corneliu Dobritoiu, ministrul Apararii Nationale a trimis procurorii militari sa investigheze cazul, transmit MApN intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )