Libnet.ro
UNICEF

01:06

Furtuna face ravagii in Bucuresti: Mai multe persoane ranite. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

B1 B1,
Furtuna face ravagii in Bucuresti: Mai multe persoane ranite. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

43: Brandusa Raeceanu, purtator de cuvant RATB, a precizat pentru B1 TV ca circulatia tramvaielor si a troleibuzelor a fost reluata, problemele persistand insa in zona Mihai Bravu, Calea Dudesti,. continuă pe B1

FURTUNA VIOLENTA in Capitala: Mai multe persoane au fost ranite pe strada. Politia: Evitati deplasarile in Bucuresti

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui.

FURTUNA VIOLENTA in Capitala: Mai multe persoane au fost ranite pe strada. O persoana este in coma

40 - Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat.

Furtuna face ravagii in Bucuresti: Doi oameni raniti la Piata Unirii. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

15: Circulatia pe mai multe linii de tramvaie si troleibuze a fost blocata din cauza copacilor care au cazut peste cabluri. in intersectia Mihai Bravu cu Calea Dudesti un copac a cazut pe liniile d.

Furtuna face ravagii in Bucuresti: 17 persoane ranite, una in coma. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

31: Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat reprezentantii Serviciului de Ambulanta.

Furtuna face ravagii in Bucuresti: Raniti, tencuiala cazuta pe Calea Victoriei, copaci rupti si panouri doborate

UPDATE15:54: Doua persoane au fost ranite la statia de metrou Piata Unirii, dupa ce au fost lovite in cap de un panou doborat de vijelie. Un echipaj SMURD s-a prezentat imediat la fata locului si le-au ofer.

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie in Capitala, valabila de la ora 15. 45 pana la ora 16. 20, potrivit Mediafax. O scena s-a prabusit in centrul Capitalei, iar un cpac s-a prabusit peste trei masini din cauza furtunii. Mai multe persoane au fost ranite, relateaza Realaitatea TV. Pentru aceeasi zona, a fost emisa si avertizare de cod galben, valabila pana la ora 17. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de .

FOTO VIDEO Politist de frontiera, lovit de mai multe persoane in timp ce incerca sa incatuseze un traficant de tigari in flagrant

Un traficant de tigari prins in flagrant si rudele acestuia l-au lovit in zona capului si a pieptului pe politistul de frontiera care incerca sa il incatuseze. Agresorii s-au oprit din lovituri abia dupa ce un coleg al politistului a tras doua focuri de arma de avertisment.

Ponta: Cifra celor 10.000 de disponibilizati poate fi exagerata, dar pot fi si mai multe ...

Pemierul Victor Ponta spune ca cifra estimata a celor 10. 000 de angajati care vor fi disponibilizati din companiile de stat in 2013-2018 poate fi exagerata, iar numarul acestor persoane sa fie pana la urma mai mic, dar in acelasi timp este posibil ca cifra finala a disponibilizatilor sa fie chiar mai mare, potrivit Mediafax. In primul rand, era o reglementare legala care a expirat la 31 decembrie 2012, care da dreptul unor companii de stat sa dea salarii compensatorii,. Adica, nu sa .

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti: 17 persoane ranite, una in coma. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

55: 18 persoane au ajuns la spitale din Capitala dupa ce au fost ranite in timpul furtunii de joi, care a doborat 78 de copaci, trei panouri publicitare si cinci corturi si constructii provizorii din.

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Hidrologi au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri mici, din sapte judete. Atentionarea a intrat in vigoare la ora 6. 00 si este valabila pana vineri la ora 14. Sunt vizate raurile din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )