Libnet.ro
UNICEF

20:01

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

B1 B1,
Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Hidrologi au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri mici, din sapte judete. Atentionarea a intrat in vigoare la ora 6. 00 si este valabila pana vineri la ora 14. Sunt vizate raurile din. continuă pe B1

ANM a emis cod galben de vijelii in 11 judete: Se vor semnala grindina si descarcari electrice

Meteorologii au emis joi dupa-amiaza mai multe avertizari cod galben de vijelie pentru 12 judete din tara. Potrivit ANM, in intervalul 17:00 - 21:40, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect .

ANM a emis cod galben de vijelii in 12 judete: Se vor semnala grindina si descarcari electrice

Meteorologii au emis joi dupa-amiaza mai multe avertizari cod galben de vijelie pentru 12 judete din tara. Potrivit ANM, in intervalul 17:00 - 21:40, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect .

Meteorologii au emis cod galben de ploi in Bucuresti si judetul Ilfov

Meteorologii au emis, joi, un cod galben de ploi pentru Bucuresti si judetul Ilfov, intre orele 15:40 - 17:00. Avertizarea de vreme severa iminenta include si intensificari ale vantului, cantitatile de.

UPDATE Cod portocaliu de furtuni si descarcari electrice in Bucuresti. Pentru alte cinci judete a fost emis cod galben

Meteorologii au emis un cod potrocaliu de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, iar pentru judetele Ilfov, Giurgiu, Constanta, Tulcea si Dambovita a fost emis cod galben.

UPDATE Cod portocaliu de furtuni si descarcari electrice in Bucuresti. Pentru alte 14 judete a fost emis cod galben

Meteorologii au emis un cod potrocaliu de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, iar pentru 14 judete din tara a fost emis cod galben de furtuni si grindina.

Vine furtuna si in Baragan! Meteorologii au emis cod galben de vreme rea

Vremea rea face ravagii in tara. Dupa ce Capitala a fost spulberata de vijelii, fenomenele extreme se muta in Baragan.

Cod galben pe mai multe rauri mici, din sapte judete, de joi dimineata

O atentionare hidrologica de cod galben se instituie, de joi la ora 6. 00 pana vineri la ora 14. 00, pentru raurile mici din bazinele hidrografice Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Mures, Jiu si Olt,.

UPDATE Furtuna in Capitala. Meteorologii au emis cod portocaliu; doua persoane au fost ranite de un panou, in zona Unirii

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de ploi si vijelie, care vizeaza Bucuresti si judetul Ilfov, valabila intre orele 15. 00, iar ulterior avertizarea a fost modificata in cod portocaliu pana la ora 16. UPDATE Potrivit televiziunilor de stiri, mai multi copaci au cazut in Capitala. B1 relateaza ca un panou din zona metroului Unirii a cazut si a ranit doua persoane.

Cod galben de ploi, grindina si vijelie in Prahova

Meteorologii au emis o avertizare imediata, de cod galben de ploi in aversa, vant puternic si grindina, pentru sudul judetului Prahova.

Cod galben de furtuni si descarcari electrice pentru Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, si judetele Ilfov, Giurgiu si Dambovita, pana la ora 16.

ştiri de la B1

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )