Libnet.ro
UNICEF

15:45

Furtuna a facut prapad la Galati. Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate

România Liberă România Liberă,
Furtuna a facut prapad la Galati. Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate

Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate, in Galati, din cauza ploilor torentiale torentiala de o ora si jumatate, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Furtuna devastatoare in Galati. Mai multe persoane au fost ranite, iar zeci de masini au fost avariate

Mai multe persoane au fost ranite, zeci de masini au fost avariate si peste o suta de copaci au fost doborati, in urma unei furtuni puternice care a izbucnit in zona Galatiului.

Furtuna a facut prapad in mai multe localitati din tara. Viituri, inundatii si poduri distruse

Furtuna a facut prapad in Prahova si Buzau. Pompierii prahoveni intervin, luni dupa-amiaza, in doua localitati din judet pentru evacuarea apei din mai multe beciuri si o gospodarie care au fost.

Accident cumplit la un targ din Statele Unite. Mai multe persoane au fost aruncate dintr-un carusel - VIDEO

O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite miercuri noaptea, in urma unui accident care a avut loc la un carusel de la Targul de Stat al Ohio din localitatea Columbus, potrivit.

VIDEO UPDATE Vijelie puternica la Galati: Mai multe persoane au fost ranite de crengile rupte de furtuna/ Alimentarea cu electricitate, afectata/ Probleme si in trafic din cauza crengilor cazute pe sosea

Mai multi copaci au fost doborati de vant, iar alimentarea cu energie electrica in diferite zone ale municipiului Galati a fost intrerupta, marti seara, in urma unei furtuni puternice, soferii semnaland probleme in trafic din cauza crengilor cazute pe sosea, relateaza News. ro. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, dupa ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte.

Localitati din 11 judete, afectate de furtunile din ultimele 24 de ore. Zeci de copaci au cazut pe masini sau pe drumuri, iar mai multe curti au fost inundate. Comandament de urgenta la Primaria Capitalei

In ultimele 24 de ore, pompierii militari au intervenit in 11 judete pentru inlaturarea efectelor negative ale ploilor abundente. Peste 40 de arbori au cazut pe carosabil sau masini, iar mai multe imobile, curti si subsoluri au fost inundate, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Localitati din 11 judete, afectate de furtunile din ultimele 24 de ore. Zeci de copaci au cazut pe masini sau pe drumuri, iar mai multe curti au fost inundate

In ultimele 24 de ore, pompierii militari au intervenit in 11 judete pentru inlaturarea efectelor negative ale ploilor abundente. Peste 40 de arbori au cazut pe carosabil sau masini, iar mai multe imobile, curti si subsoluri au fost inundate, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Un urs a atacat o stana din Comarnic. Mai multe animale au fost ucise sau disparute

Un urs a ucis, marti dimineata, mai multe animale aflate la o stana din localitatea prahoveana Comarnic. Astfel, jandarmii si autoritatile locale avertizeza populatia din zona cu privire la prezenta animalului salbatic.

Vremea rea a facut prapad in Bistrita: Cale ferata blocata, copaci rupti si masini avariate (FOTO)

Furtunile au facut ravagii in Bistrita, lasand pagube pentru localnicii din judet. Mai multe locuinte au ramas fara energie electrica, arborii s-au prabusit peste masini, iar un copac rasturnat.

A comandat ceva pe internet si a primit mai multe cutii de chipsuri. Cand vamesii au vazut ce era in ele, imediat au sunat la politie

A comandat ceva pe internet si a primit un pachet cu mai multe cutii de chipsuri. Continutul lor a facut ca politia sa-l aresteze imediat pe destinatar. Un american din California a fost arestat dupa ce, intr-un.

Patronul echipei Dinamo, Ionut Negoita, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro. Omul de afaceri a ramas si fara mai multe terenuri

Patronul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, a fost executat silit de Banca Transilvania pentru o datorie de peste un milion de euro, el pierzand o vila si mai multe terenuri, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )