Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtunile au adus inundatii si incendii in mai multe localitati hunedorene

Adevărul Adevărul,
Furtunile au adus inundatii si incendii in mai multe localitati hunedorene

A fost o noapte furtunoasa in judetul Hunedoara. Precipitatiile abundente si descarcarile electrice au provocat pagube insemnate. continuă pe Adevărul

Dirty Nano revine cu un nou numar sau mai multe! Asculta si tu single-ul Numbers

Dirty Nano, proiectul semnat de Studio 66, lanseaza un single mai fierbinte ca vara insasi si creaza totodata mai mult mister in jurul proiectului muzical. Piesa se numeste Numbers si este perfecta pentru DJ-ii care vor sa rupa boxele sau pur si simplu pentru ascultatorii de muzica electronica. Are vibe de plaja, este sexy si .

Mai multe fantani dintr-o localitate din Arges sunt poluate cu nitrati

Mai multe familii din comuna Priboieni, Arges isi pun sanatatea in pericol din cauza apei pe care o consuma zi de zi. in urma unui control in localitate, specialistii din ministerul Mediului au descoperit mai.

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete

Desi vremea se va mentine calda in toata tara, ploile ne dau inca de furca. Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara.

Canada: Mai multe explozii au avut loc la o fabrica de artificii

Mai multe explozii au avut loc, joi, la o fabrica de artificii din orasul canadian Quebec, doua piersoane pierzandu-si viata in timpul acestor incidente, potrivit Mediafax. Dupa trei ore de eforturi, cei.

Mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov, fara energie electrica din cauza unor lucrari ale Enel

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, joi, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, informeaza compania, potrivit Agerpres. in municipiul Bucuresti, intre.

Dupa mai multe zile de canicula, ploile si grindina au facut din nou prapad

Ploile si grindina au facut prapad in mai multe zone din Romania Apa a intrat peste oameni in case si le-a distrus culturile agricole. Strazile din orase au fost acoperite de apa, iar masinile nu mai.

Recidivist la 20 de ani: in fata judecatorilor, pentru mai multe infractiuni de furt

Alexandru Gabriel Dumitrascu s-a apucat de furat inca de pe vremea cand era minor. A mai fost condamnat la inchisoare, dar a beneficiat de suspendarea pedepsei.

Trei ani de inchisoare pentru mai multe infractiuni de furt: un recidivist pus in libertate ajunge din nou dupa gratii

Cristian Cazacu 31 de ani) a fost condamnat pentru un fapte similare comise in anul 2010. A fost lasat in libertate, astfel ca si-a continuat activitatea: a mai dat si in 2013 cate spargeri in perioada 18 februarie 27 aprilie 2013).

Business Report: Ce investitori imobiliari au in proprietate cele mai multe foste fabrici comuniste; Prima bursa de cereale, din toamna, la Corabia; Pierderile Tarom s-au redus cu 45% in primele cinci luni din 2013, la 64 de milioane de lei

Ultima sansa pentru a mai construi autostrazi in Romania. In vremuri de restriste bugetara, parteneriatul public-privat PPP) este una dintre putinele. Dan Sova: Contractul cu Bechtel va fi desecretizat saptamana viitoare. Va fi un control la CNADNR. Ministrul pentru proiecte de infrastructura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )