Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete

Desi vremea se va mentine calda in toata tara, ploile ne dau inca de furca. Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi si vijelii in Bihor

Cod galben de ploi si vijelii in judetul Bihor. Pentru urmatoarea ora Administratia Nationala de Meteorologi a emis o avetizare in mai multe judete printre care si Bihorul.

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi in judetul Harghita, iar alte trei judete se afla sub avertizare cod galben

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi pentru judetul Harghita, valabila pana la ora 16. in plus, alte trei judete se afla sub incidenta avertizarilor cod galben de vreme rea.

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi in judetul Harghita, iar alte patru judete se afla sub avertizare cod galben

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi pentru judetul Harghita, valabila pana la ora 16. in plus, alte trei judete se afla sub incidenta avertizarilor cod galben de vreme rea.

ANM a emis cod galben de vijelii pentru cinci judete din tara

ANM a emis vineri mai multe avertizari nowcasting cod galben de vijelie pentru judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Suceava si Bacau. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in vestul judetului Cluj, in zona.

ANM a emis cod galben de vijelie pentru judetul Alba

ANM a emis vineri o avertizare nowcasting cod galben de vijelie pentru judetul Alba, valabila pana la ora 15:40. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in nord-vestul judetului Alba, mai ales in zona.

COD GALBEN pe Dunare. Pericol de inundatii pana pe 26 iunie.

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pentru mai multe sectoare ale Dunarii de pe teritoriile judetelor Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Constanta si Tulcea, informeaza b1. ro. Astfel, aceste zone se vor afla sub cod galben de inundatii, de joi dimineata, pana pe 26 iunie, potrivit unei atentionari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA). Codul galben va fi valabil de joi, ora 6. 00, pe sectoarele Gruia - Calafat judetele Mehedinti si Dolj) si .

COD GALBEN de FURTUNA si GRINDINA. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod galben de furtuna si grindina pentru mai multe zone ale tarii. Intre orele 14:10 si 15:40, in nord-vestul judetului Alba, mai ales in zona localitatilor Arieseni, Galda, Avram Iancu, Poiana Vadului, Vadu Motilor, Scarisoara, Albac, Horia, Bistra, Lupsa, se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, ploi cu caracter de aversa ce vor depasi 25 l/mp. Mai mult, meteorologii avertizeaza ca intensificarile .

Cod galben pe Dunare. Pericol de inundatii pana pe 26 iunie

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pentru mai multe sectoare ale Dunarii de pe teritoriile judetelor Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Constanta si Tulcea.

Atentionare cod galben pe Dunare, in 6 judete, valabila pana pe 26 iunie

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pentru mai multe sectoare ale Dunarii de pe teritoriile judetelor Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Constanta si Tulcea. Astfel, aceste zone se vor afla sub.

Atentionare hidrologica. De joi, Dunarea intra sub cod galben de inundatii

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru mai multe sectoare ale Dunarii din judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Constanta si Tulcea valabila de joi dimineata, pana pe 26 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )