Libnet.ro
UNICEF

22:45

Business Report: Ce investitori imobiliari au in proprietate cele mai multe foste fabrici comuniste; Prima bursa de cereale, din toamna, la Corabia; Pierderile Tarom s-au redus cu 45% in primele cinci luni din 2013, la 64 de milioane de lei

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Ce investitori imobiliari au in proprietate cele mai multe foste fabrici comuniste; Prima bursa de cereale, din toamna, la Corabia; Pierderile Tarom s-au redus cu 45% in primele cinci luni din 2013, la 64 de milioane de lei

Ultima sansa pentru a mai construi autostrazi in Romania. In vremuri de restriste bugetara, parteneriatul public-privat PPP) este una dintre putinele. Dan Sova: Contractul cu Bechtel va fi desecretizat saptamana viitoare. Va fi un control la CNADNR. Ministrul pentru proiecte de infrastructura. continuă pe Hotnews

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

Liderii USL, despre revizuirea Constitutiei. Antonescu: Constitutia e facuta. Cele mai multe modificari vin la capitolul despre drepturi si libertati

Liderii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au vorbit, miercuri, la Antena 3, despre seria de diversiuni politice initiate de presedintele Traian Basescu si armata lui. Ponta: Nu exista nici 1%.

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2012-2013. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, luni, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2012-2013. Potrivit presedintelui OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, criza economica isi spune cuvantul in acest an, in concurs fiind inscrise mai multe proiecte decat constructii realizate. In plus, in acest an, majoritatea castigatorilor sunt tineri arhitecti de pana in 40 de ani.

Canada: Mai multe explozii au avut loc la o fabrica de artificii

Mai multe explozii au avut loc, joi, la o fabrica de artificii din orasul canadian Quebec, doua piersoane pierzandu-si viata in timpul acestor incidente, potrivit Mediafax. Dupa trei ore de eforturi, cei.

Mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov, fara energie electrica din cauza unor lucrari ale Enel

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, joi, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, informeaza compania, potrivit Agerpres. in municipiul Bucuresti, intre.

Dupa mai multe zile de canicula, ploile si grindina au facut din nou prapad

Ploile si grindina au facut prapad in mai multe zone din Romania Apa a intrat peste oameni in case si le-a distrus culturile agricole. Strazile din orase au fost acoperite de apa, iar masinile nu mai.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa din cauza unor avarii

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas, miercuri dimineata, fara apa potabila, din cauza unei avarii. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia se va rezolva in cursul zilei,.

Gara Burdujeni si mai multe locuinte, inundate marti noapte la Suceava

O rupere de nori a provocat mai multe probleme in noaptea de marti spre miercuri in municipiul Suceava. Din cauza cantitatilor mari de apa, Gara Burdujeni si mai multe locuinte au fost inundate, un depozit pentru furaje a luat foc, iar un copac a cazut peste o masina.

Mai multe hoteluri din Mamaia au ramas fara apa.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa, miercuri dimineata, din cauza unei avarii, informeaza Mediafax. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia va fi rezolvata in cursul dupa-amiezii. Potrivit Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta, furnizarea apei potabile in zona de nord a statiunii a fost oprita miercuri dimineata, incepand cu ora 09. 00, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare din Mamaia. Sunt afectate hotelurile Lido, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )