Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriel Biris, ex-secretar de stat explica de unde provin neintelegerile legate de proiectul de Ordonanta care schimba Codul Fiscal

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Biris, ex-secretar de stat explica de unde provin neintelegerile legate de proiectul de Ordonanta care schimba Codul Fiscal

Foarte mult s-a discutat zilele acestea despre proiectul de OUG scurs catre presa marti seara. Eu am lucrat la el cateva sute de ore, colegii mei din MFP alte cateva sute. Unii au crezut ca l-au inteles dupa 3 ore si s-au apucat sa il toace, creand o isterie care a dus la retragerea sustinerii acestuia de catre guvern si, in consecinta, la demisia mea, scrie fostul secretar de stat Gabriel Biris pe pagina sa de Facebook. O sa va explic despre ce este vorba. Mai intai, o sa va prezint un inventar al masurilor cuprinse in cele 100 de pagini, dupa care, in zilele urmatoare, o sa le descriu pe fiecare, mai adauga Biris. continuă pe Hotnews

Secretarul de stat Gabriel Biris a demisionat

Gabriel Biris, secretar de stat in Ministerul Finantelor, a demisionat joi din functie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Potrivit lui Iolu, Gabriel Biris si-a.

Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor dupa scandalul modificarilor la Codul Fiscal. Liviu Iolu: Din pacate, Biris a lansat in spatiul public masuri pe care acest Guvern nu si le asuma

Gabriel Biris a demisionat joi din functia de secretar de stat si coordonator al Departamentului de Legislatie Fiscal din Ministerul Finantelor, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Demisia lui Gabriel Biris are legatura cu scandalul privind modificarea Codului Fiscal, dupa ce un proiect de ordonanta neasumat de ministrul Finantelor a ajuns in presa. Si-a dat seama ca si-a depasit mandatul acordat de premier in ceea ce priveste debirocratizarea sistemului fiscal si si-a depus demisia la Cancelaria primului ministru, a precizat Liviu Iolu. Din pacate Gabriel Biris a depasit acest mandat si a lansat in spatiul public masuri pe care acest Guvern nu si le asuma, a subliniat purtatorul de cuvant al Executivului.

Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor

Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul de Finante, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al Guvernului, care a spus ca premierul Ciolos i-a multumit acestuia pentru activitatea in Executiv, dar a precizat si ca acesta a.

Gabriel Biris si-a dat demisia din functia de secretar de stat de la ministerul Finantelor, dupa ce a declarat ca isi asuma proiectul de modificare a Codului Fiscal si il considera benefic

Gabriel Biris si-a dat demisia din functia de secretar de stat de la ministerul Finantelor, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut joi de purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Cred.

Gabriel Biris: Ministrul Finantelor a stiut de proiectul de modificare a Codului Fiscal. Daca proiectul nu ar fi fost asumat, nu as fi fost secretar de stat

Proiectul de modificare a Codului Fiscal nu prevedea o majorare a contributiilor sociale, iar ministrul Anca Dragu a stiut de existenta sa, a declarat joi Gabriel Biris care a demisionat din functia de secretar de.

Gabriel Biris: Dacian Ciolos stia de modificarile din Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul secretar de stat din ministerul Finantelor, Gabriel Biris, a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca premierul Dacian Ciolos stia de proiectul de modificare a.

Secretarul de stat Gabriel Biris si-a dat demisia in urma scandalului privind modificarea Codului Fiscal

Secretarul de stat Gabriel Biris si-a dat demisia joi, in urma scandalului privind modificarea Codului Fiscal. Dupa ce Anca Dragu, ministrul Finantelor, a sustinut ca proiectul de ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal aparut marti in presa este cel mult o analiza la nivel tehnic, Biris cel care a elaborat documentul de 100 de pagini si-a asumat proiectul, sustinand ca prevederile acestuia ar fi benefice.

BREAKING NEWS. Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Gabriel Biris a demisionat

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a confirmat ca Gabriel Biris si-a depus demisia joi dimineata la Cancelaria prim-ministrului, iar premierul Ciolos i-a acceptat-o.

Fratilor, am scapat de Gabriel Biris. Radu Banciu: Au mai fost boi din astia. Ne decapita definitiv prin impozitarile propuse de el (VIDEO)

Radu Banciu este de parere ca demisia lui Gabriel Biris din Ministerul Finantelor este cea mai buna solutie pentru un om care propunea impozitarea excesiva a contribuabilului de rand. Cocosati.

Prima reactie a lui Gabriel Biris, dupa demisia din Guvern

Gabriel Biris a explicat joi peFacebook, de ce si-a dat demisia din Guvern si a precizat ca va sustine in continuare proiectul de modificare a Codului Fiscal, noteaza Ziare. com. Acesta sustine ca proiectul a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )