Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Biris si-a dat demisia din functia de secretar de stat de la ministerul Finantelor, dupa ce a declarat ca isi asuma proiectul de modificare a Codului Fiscal si il considera benefic

B1 B1,
Gabriel Biris si-a dat demisia din functia de secretar de stat de la ministerul Finantelor, dupa ce a declarat ca isi asuma proiectul de modificare a Codului Fiscal si il considera benefic

Gabriel Biris si-a dat demisia din functia de secretar de stat de la ministerul Finantelor, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut joi de purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Cred. continuă pe B1

Secretarul de stat Gabriel Biris si-a dat demisia in urma scandalului privind modificarea Codului Fiscal

Secretarul de stat Gabriel Biris si-a dat demisia joi, in urma scandalului privind modificarea Codului Fiscal. Dupa ce Anca Dragu, ministrul Finantelor, a sustinut ca proiectul de ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal aparut marti in presa este cel mult o analiza la nivel tehnic, Biris cel care a elaborat documentul de 100 de pagini si-a asumat proiectul, sustinand ca prevederile acestuia ar fi benefice.

Biris, despre motivele pentru care a demisionat: Cand proiectul principal pentru care am acceptat sa intru in Guvern a pierdut sustinerea, nu aveam motive sa mai continui (VIDEO)

Gabriel Biris a declarat pentru B1 TV ca si-a dat demisia din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor deoarece principalul proiect pentru care a acceptat sa intre in acest Guvern a pierdut.

Prima reactie a lui Gabriel Biris, dupa demisia din Guvern

Gabriel Biris a explicat joi peFacebook, de ce si-a dat demisia din Guvern si a precizat ca va sustine in continuare proiectul de modificare a Codului Fiscal, noteaza Ziare. com. Acesta sustine ca proiectul a.

BREAKING NEWS. Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Gabriel Biris a demisionat

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a confirmat ca Gabriel Biris si-a depus demisia joi dimineata la Cancelaria prim-ministrului, iar premierul Ciolos i-a acceptat-o.

Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor dupa scandalul modificarilor la Codul Fiscal. Liviu Iolu: Din pacate, Biris a lansat in spatiul public masuri pe care acest Guvern nu si le asuma

Gabriel Biris a demisionat joi din functia de secretar de stat si coordonator al Departamentului de Legislatie Fiscal din Ministerul Finantelor, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Demisia lui Gabriel Biris are legatura cu scandalul privind modificarea Codului Fiscal, dupa ce un proiect de ordonanta neasumat de ministrul Finantelor a ajuns in presa. Si-a dat seama ca si-a depasit mandatul acordat de premier in ceea ce priveste debirocratizarea sistemului fiscal si si-a depus demisia la Cancelaria primului ministru, a precizat Liviu Iolu. Din pacate Gabriel Biris a depasit acest mandat si a lansat in spatiul public masuri pe care acest Guvern nu si le asuma, a subliniat purtatorul de cuvant al Executivului.

Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor

Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul de Finante, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al Guvernului, care a spus ca premierul Ciolos i-a multumit acestuia pentru activitatea in Executiv, dar a precizat si ca acesta a.

Gabriel Biris: Ministrul Finantelor a stiut de proiectul de modificare a Codului Fiscal. Daca proiectul nu ar fi fost asumat, nu as fi fost secretar de stat

Proiectul de modificare a Codului Fiscal nu prevedea o majorare a contributiilor sociale, iar ministrul Anca Dragu a stiut de existenta sa, a declarat joi Gabriel Biris care a demisionat din functia de secretar de.

Secretarul de stat Gabriel Biris a demisionat

Gabriel Biris, secretar de stat in Ministerul Finantelor, a demisionat joi din functie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Potrivit lui Iolu, Gabriel Biris si-a.

Gabriel Biris isi asuma proiectul de modificare a Codului Fiscal si il benefic in spiritul simplificarii fiscale: Contributiile la sanatate si la pensie nu sunt ale angajatorului, sunt ale angajatului

Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Gabriel Biris, responsabil pe partea de fiscalitate, si-a asumat miercuri proiectul de modificare a Codului Fiscal, publicat de profit. ro, afirmand ca prevederile pr.

Gabriel Biris isi asuma proiectul de modificare a Codului Fiscal si il consider benefic in spiritul simplificarii fiscale: Contributiile la sanatate si la pensie nu sunt ale angajatorului, sunt ale angajatului

Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Gabriel Biris, responsabil pe partea de fiscalitate, si-a asumat miercuri proiectul de modificare a Codului Fiscal, publicat de profit. ro, afirmand ca prevederile pr.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )