Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gabriel Oprea a fost audiat la Curtea Suprema in dosarul DIPI (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea a fost audiat la Curtea Suprema in dosarul DIPI (VIDEO)

Gabriel Oprea a ajuns marti la Curtea Suprema, unde a fost audiat in dosarul in care a fost acuzat ca a prejudiciat bugetul DIPI. Tot marti, fostul vicepremier este asteptat si la Comisia juridica din. continuă pe B1

Gabriel Oprea, la Curtea Suprema: Masina DIPI a ramas in garajul ministerului, nu am luat-o acasa

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, unde a avut loc al doilea termen in camera preliminara privind masina de lux cumparata de DIPI pentru protectia demnitarilor, ca a semnat un singur document legat de cumparare a acestei limuzine.

Biroul permanent al Senatului discuta cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea pentru inceperea urmaririi penale in cazul senatorului Gabriel Oprea, fost vicepremier si ministru de Interne, acuzat de ucidere din culpa in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina, anunta Agerpres. Biroul permanent va inainta cererea Comisiei juridice in vederea formularii unui punct de vedere, care va fi transmis plenului, cel in masura sa incuviinteze sau sa respinga solicitarea.

UPDATE Gabriel Oprea, la instanta suprema: Masina DIPI a ramas in garajul ministerului, nu am luat-o acasa

Fostul ministru Gabriel Oprea a declarat, marti, la iesirea de la instanta suprema, unde a avut loc al doilea termen in camera preliminara privind masina de lux cumparata de DIPI pentru protectia demnitarilor, ca a semnat un singur document legat de cumpararea acestei limuzine, sustinand ca el nu a stabilit nici pret, nici marca, nici nimic, si ca autoturismul a ramas in garajul MAI, transmite News. ro.

UPDATE: Gabriel Oprea va fi audiat, saptamana viitoare, in Comisia juridica a Senatului

Biroul Permanent al Senatului a decis, luni, sa transmita dosarul prin care DNA cere inceperea urmaririi penale in cazul senatorului Gabriel Oprea, la Comisia juridica.

Conducerea Senatului discuta luni cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul Gabriel Oprea

Cererea DNA, formulata de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, privind incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina, va fi discutata luni de conducerea Senatului, care va trimite dosarul la Comisia juridica, pentru elaborarea unui raport ce urmeaza sa primeasca votul plenului.

Ion Cristoiu: Serviciile secrete recunosc ca Prabusirea lui Gabriel Oprea e opera lor. Nu de alta, dar ele l-au creat!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre decaderea lui Gabriel Oprea in urma scandalurilor in care numele sau a fost.

Pelerinaj politico-penal la Curtea Suprema FOTO

Odata cu terminarea vacantei judecatoresti, Curtea Suprema a reinceput judecarea proceselor in care politicieni celebri sunt acuzati de fapte de coruptie. in medie, in fiecare zi, 4 sau 5 fosti ministri sau parlamentari, sunt judecati la Curtea Suprema. Marti au fost insa 13 VIP-uri chemate in fata judecatorilor.

Curtea Suprema judeca marti primul termen al procesului in care sunt implicati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Prodana

Liviu Dragnea este asteptat marti la Curtea Suprema unde are loc primul termen al procesului in care este judecatpentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Faptele de care este acuzat politicianul ar fi fost facute in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. in fata instantei este asteptata si Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Dragnea.

Cererea DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea ajunge, luni, la Senat

Conducerea Senatului discuta, luni, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul politistului Bogdan Gigina.

FOTO Pelerinaj politico-penal la Curtea Suprema

Odata cu terminarea vacantei judecatoresti, Curtea Suprema a reinceput judecarea proceselor in care politicieni celebri sunt acuzati de fapte de coruptie. in medie, in fiecare zi, 4 sau 5 fosti ministri sau parlamentari, sunt judecati la Curtea Suprema.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )