Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, prima reactie dupa ce DNA a dispus trimiterea sa in judecata

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, prima reactie dupa ce DNA a dispus trimiterea sa in judecata

Gabriel Oprea a reactionat pe Facebook dupa ce DNA a dispus miercuri trimiterea sa in judecata in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Citeste si: Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea, prima reactie dupa trimiterea in judecata

Dupa mai bine de doi ani si jumatate de la teribilul accident in care politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata, s-a decis trimiterea in instanta a dosarului in care am fost acuzat pe nedrept. Pierderea.

Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Gabriel Oprea, la data faptelor viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, pentru comiterea infractiunii de ucidere din cu.

Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa. Oprea: Pe onoarea mea ca nu sunt vinovat!

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Gabriel Oprea, la data faptelor viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, pentru comiterea infractiunii de ucidere din cu.

Gabriel Oprea, trimis in judecata

ACTUALIZARE 16:46 Gabriel Oprea, dupa trimiterea sa in judecata in cazul mortii politistului Gigina: Am incredere ca justitia va fi dreapta si va restabili adevarul de necontestat. Sunt nevinovat. ------------ Gabriel Oprea, fostul ministru al Internelor, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ucidere din culpa, in dosarul deschis dupa moartea politistului Bogdan Gigina, care facea parte din dispozitivul de insotire a ministrului.

Gabriel Oprea reactioneaza dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: NU sunt VINOVAT de moartea lui Gigina!

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a reactionat, miercuri, dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Gabriel Oprea afirma ca.

Gabriel Oprea: Moartea lui Bogdan Gigina este o tragedie fara margini, pentru care nu sunt vinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca isi va proba nevinovatia in fata instantei si ca moartea politistului Bogdan Gigina este o tragedie fara margini pentru care insa nu poate fi facut responsabil. Reactia sa vine la scurt timp dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pentru ucidere din culpa in acest dosar.

DNA: Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Gigina

Fostul viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost trimis in judecata miercuri, de DNA, pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea, trimis in judecata de DNA in dosarul mortii politistului Gigina: Fostul ministru de Interne, acuzat de ucidere din culpa

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de DNA in dosarul mortii politistului Gigina, la mai bine de doi ani de la tragicul accident. in urma cu doua luni, Curtea Suprema a admis o contestatie depusa de.

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru uciderea politistului Gigina

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, a fost trimis in judecata pe procurorii DNA in cazul politistului Bogdan Gigina. Oprea este acuzat de comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru uciderea politistului Gigina. Procurori: A obligat politistii sa participe la activitati cu un potential ridicat de risc

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, a fost trimis in judecata pe procurorii DNA, in cazul politistului Bogdan Gigina. Oprea este acuzat de comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )