Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, vicepremier: DNA e un etalon in Europa

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea, vicepremier: DNA e un etalon in Europa

Gabriel Oprea, vicepremier si lider al UNPR, a declarat ca DNA e un etalon in Europa. continuă pe România Liberă

Partidul lui Gabriel Oprea, inca o racolare de la PNL: seful Comisiei pentru regulament din Senat a trecut la UNPR

Senatorul liberal Sebastian Grapa a dezertat de la PNL si s-a inscris in UNPR, potrivit unui comunicat al partidului condus de Gabriel Oprea. Transferul este unul de marca, dat fiind ca Sebastian Grapa este presedinte al Comisiei pentru Regulament din Senat.

26 de ambulante noi la ISU. Gabriel Oprea: Siguranta si securitatea romanilor sunt o prioritate pentru Guvern (VIDEO)

Joi, 26 de ambulante noi vor ajunge la mai multe Inspectorate pentru Situatii de Urgenta din tara. Predarea lor se va face la sediul Ministerului Afacerilor Interne, in prezenta ministrilor Gabriel Oprea si.

ANI a clasat cercetarile in cazul declaratiilor de avere ale lui Gabriel Oprea

Agentia Nationala de Integritate ANI) a clasat cercetarile referitoare la declaratiile de avere ale lui Gabriel Oprea din ultimii zece ani, in dosarul deschis dupa ce o avocata a formulat la ANI trei cereri,.

ANI a clasat cercetarile in cazul declaratiilor de avere ale lui Gabriel Oprea

Agentia Nationala de Integritate ANI) a clasat cercetarile referitoare la declaratiile de avere ale lui Gabriel Oprea din ultimii zece ani, in dosarul deschis dupa ce o avocata a formulat la ANI trei cereri, in numele unui client, pentru verificarea averii demnitarului.

ANI a clasat cercetarile in cazul declaratiilor de avere ale lui Gabriel Oprea

Agentia Nationala de Integritate ANI) a clasat cercetarile referitoare la declaratiile de avere ale lui Gabriel Oprea din ultimii zece ani, pentru ca nu au fost descoperite diferente intre intre modificarile intervenite in avere pe durata exercitarii functiei publice si veniturile realizate in aceeasi perioada.

MAI: ANI a clasat lucrarea de evaluare a ministrului Gabriel Oprea

Agentia Nationala de Integritate ANI) a decis clasarea lucrarii referitoare la ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, stabilind, dupa finalizarea evaluarii, ca nu a fost identificata o diferenta intre modificari intervenite in avere pe durata exercitarii functiilor publice si veniturile realizate, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne MAI).

ANI a verificat averea ministrului Gabriel Oprea: Nu au fost identificate nereguli, iar dosarul a fost clasat

Agentia Nationala de Intergitate ANI) a verificat averea ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Conform unui comunicat emis de MAI, nu au fost identificate diferente semnificative intre modificari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )