Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gabriela Firea ameninta: Cine opreste apa calda, va beneficia de o plangere penala, pentru ca nu te joci cu infrastructura nationala

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea ameninta: Cine opreste apa calda, va beneficia de o plangere penala, pentru ca nu te joci cu infrastructura nationala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, atrage atentia ca, in cazul in care Bucurestiul va ramane fara apa calda, va depune o plangere penala, pe motiv ca oprirea apei calde afecteaza infrastructura de importanta critica pentru populatie. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea: Cine opreste apa calda in Bucuresti va beneficia de o plangere penala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat, duminica, la Romania TV, ca va depune plangere penala in cazul in care ELCEN nu va mai furniza agentul termic pentru apa calda in Bucuresti, ea afirmand ca o eventuala oprire a apei calde ar afecta infrastructura de importanta critica pentru populatie, potrivit News. ro.

Firea: Cine opreste apa calda in Bucuresti va beneficia de o plangere penala; nu te joci cu infrastructura nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat, duminica, la Romania TV, ca va depune plangere penala in cazul in care ELCEN nu va mai furniza agentul termic pentru apa calda in Bucuresti, ea afirmand ca oprirea apei calde afecteaza infrastructura de importanta critica pentru populatie.

Firea: Cine opreste apa calda in Bucuresti va beneficia de o plangere penala. Nu te joci cu infrastructura nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat, duminica, la Romania TV, ca va depune plangere penala in cazul in care ELCEN nu va mai furniza agentul termic pentru apa calda in Bucuresti, ea afirmand ca oprirea apei calde afecteaza infrastructura de importanta critica pentru populatie.

Gabriela Firea da asigurari bucurestenilor ca nu vor ramane fara apa calda si caldura

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodata, ea a precizat ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 milioane lei, bani pentru care asteapta ridicarea de catre ELCEN a popririi din contul Escrow.

Gabriela Firea: Ii asigur pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura, nu se pune problema niciunei intreruperi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura, fara sa se puna problema vreunei intreruperi, precizand ca luni, la pranz, are programata o intalnire cu reprezentantii RADET, ELCEN si ai Ministerului Energiei.

Gabriela Firea: Nu se pune problema intreruperii apei calde si a caldurii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura si ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 .

Gabriela Firea nu intelege ce se intampla in Primaria capitalei

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat astazi ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu intelege nimic din ce se intampla in Primaria capitalei, precizand ca riscul ca bucurestenii sa ramana fara apa calda, ca urmare a crizei RADET, reprezinta problema prioritara.

Radu Banciu, despre situatia actuala din Bucuresti: De 26 de ani, sau de 27 in curand, e acelasi lucru, asta cu apa calda si caldura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele vesnice ale bucurestenilor cu apa calda si caldura. Am o veste buna, dincolo deja de.

Distrigaz Sud a blocat conturile ELCEN, de sambata compania nu va mai putea produce energie electrica si apa calda pentru Bucuresti

Distrigaz Sud a blocat conturile bancare ale ELCEN, poprirea fiind extinsa si asupra clientilor companiei de stat, printre care si RADET, astfel ca de sambata exista riscul ca societatea sa nu mai poata produce apa calda si electricitate din data de 10 septembrie.

Gabriela Firea raspunde agresiv unei mamici. Femeia s-a plans, pe Facebook, ca desenele cu creta au fost interzise de primarie in Parcul Herastrau

Primaria Capitalei a ajuns in atentia presei dupa ce, joi, o mamica a scris pe pagina sa de Facebook, ca scrisul cu creta pe asfalt, in Parcul Herastrau, ar fi fost interzis de autoritatile locale. in replica, primarul Gabriela Firea a dezimintit informatia, pe care a calificat-o drept o intoxicare marca PNL Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )