Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, bilant la cinci luni de mandat: Traficul, centura Capitalei, parcarile si transportul public principalele lucruri de rezolvat (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, bilant la cinci luni de mandat: Traficul, centura Capitalei, parcarile si transportul public principalele lucruri de rezolvat (VIDEO)

Gabriela Firea a fost invitata lui Silviu Manastire in editia de joi a emisiunii Dosar de Politician. Aceasta a vorbit despre situatia actuala din Bucuresti la aproape 5 luni de cand a. continuă pe B1

Gabriela Firea lanseaza doua proiecte sociale prin care ofera burse tinerilor care stau in gazda la persoane varstnice si ii ajuta pe acestia cu lucruri de stricta necesitate

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, luni, la evenimentul de lansare a programului PSD pentru de tineret, ca Municipalitatea are in vedere inceperea a doua proiecte sociale care vizeaza.

Gabriela Firea le promite burse tinerilor care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi sau ii duc la spectacol

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, luni, la evenimentul de lansare a programului PSD pentru de tineret, ca Municipalitatea are in vedere inceperea a doua proiecte sociale care vizeaza acordarea de burse tinerilor care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi sau ii duc la spectacol, dar si tinerilor care fac meditatii cu copiii ai caror parinti au venituri modeste si nu isi permit, transmite News. ro.

De gat cu Vatafu TV! O poza cu Gabriela Firea, virala pe Internet! (FOTO)

Dupa ce a rezolvat problema traficului in Bucuresti, toate bulevardele fiind, se pare, definitiv blocate, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a trecut la sesiuni foto cu fanii. Ziua de luni s-a viralizat pe.

Gabriela Firea a premiat 40 de sportivi si i-a facut cetateni de onoare ai Capitalei

Peste 40 de sportivi au fost premiati miercuri de primarul general Gabriela Firea si au fost desemnati cetateni de onoare ai Capitalei pentru rezultatele foarte bune obtinute la competitii.

Gabriela Firea: Bucurestiul este pregatit de iarna in proportie de 75%. Avem 582 de utilaje, aproape 3.000 de operatori si peste 34.000 de tone de material derapant

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut, marti dimineata, o intalnire cu responsabilii pentru deszapezire, in cadrul careia a anuntat ca au fost luate mai multe masuri, pentru ca Bucurestiul sa fie pregatit de iarna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )