Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabriela Firea: Fac apel la proprietarii cladirilor cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele Primariei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: Fac apel la proprietarii cladirilor cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele Primariei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut, sambata, dupa cutremurul de 5,3 grade din Vrancea, resimtit si de bucuresteni, un apel la proprietarii care locuiesc in cladiri cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele puse la. continuă pe Wall-Street Ro

Firea: Fac apel la proprietarii cladirilor cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele Primariei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut, sambata, dupa cutremurul de 5,3 pe scara Richter din Vrancea, resimtit si de bucuresteni, un apel la proprietarii care locuiesc in cladiri cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele puse la dispozitie de Primarie, pentru a putea incepe, in regim de urgenta, consolidarea.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel.

Bucurestiul este considerat capitala cea mai vulnerabila la cutremure din sudul Europei. Peste jumatate dintre cladirile incadrate in clasa I de risc seismic in Romania sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din cauza solului. Statisticile Primariei Capitalei, citate de News. ro, releva ca 173 de cladiri sunt incadrate in categoria I de risc seismic, iar alte 183 sunt considerate pericol public.

In tara sunt 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic; mai mult de jumatate sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din.

Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Gabriela Firea a confirmat, la QA, de la Antena 3, ca a renuntat la plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu, care a amenintat-o in perioada in care facea parte din.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

Apelul Primarului General al Capitalei: Fac apel la proprietarii care locuiesc in cladiri cu risc seismic sa le paraseasca

In Bucuresti nu s-au inregistrat victime si nu au fost constatate evenimente in urma cutremurului care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat primarul general al.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )