Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gabriela Firea reactioneaza la atacurile de pe Facebook, la adresa targului de Paste

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea reactioneaza la atacurile de pe Facebook, la adresa targului de Paste

Comentariile negative la adresa Targului de Paste organizat in Piata Constitutiei de catre Primaria Capitalei fac parte din corul declaratiilor politicianiste exprimate de catre opozitie, se arata i. continuă pe Antena3

Daca Victor mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile. Gabriela Firea SARE iN APARAREA lui Liviu Dragnea

Conflictul din PSD, dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea, atrage dupa sine reactii din partea celor mai importanti lideri ai partidului. Gabriela Firea a facut mai multe comentarii acide la adresa fostului.

Gabriela Firea: Daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. El da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea.

Gabriela Firea: Daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. Da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, despre Victor Ponta: Daca isi iubeste colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. E dezamagitor cand un coleg da munitie adversarilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea.

Primaria Capitalei: Comentariile negative la adresa Targului de Pasti din Piata Constitutiei - declaratii politicianiste ale opozitiei

Comentariile negative la adresa Targului de Paste organizat in Piata Constitutiei de catre Primaria Capitalei fac parte din corul declaratiilor politicianiste exprimate de catre opozitie, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei, citat de Agerpres. Reprezentantii PMB adauga ca decorul din Piata Constitutiei, care a facut obiectul unor comentarii rautacioase, este realizat de Dragos Buhagiar, scenograf de renume international, membru al Uniunii Artistilor Plastici si al UNITER.

Gabriela Firea, despre Victor Ponta: Dezamagirea e cand un coechipier da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. E mult mai dureros.

Gabriela Firea vrea sa amplaseze in centrul Capitalei o statuie a fostului presedinte american Ronald Reagan

Primarul Gabriela Firea vrea sa amplaseze intr-o zona din centrul Capitalei o statuie a lui Ronald Reagan, spunand ca a ales acest proiect pentru ca fostul presedinte american reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului si al respectarii drepturilor omului.

Gabriela Firea, infuriata de Victor Ponta. Primarul Capitalei l-a invatat pe acesta cum se scrie o demisie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reactie neasteptata in cadrul unei emisiuni in direct si a incercat sa-l invete pe Victor Ponta cum se scrie o demisie. Aceasta a mai precizat c.

Gabriela Firea, despre cladirile de patrimoniu spoite cu var: Eu am spus ca trebuie sa facem curatenie, sa ne pregatim de Pasti, nu am dispus sa se dea cu bidineaua de asemenea maniera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a insistat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca nu are nicio legatura cu modul in care au fost varuite mai multe cladiri monument istoric din centrul Bucurestiului, explicand ca a cerut sa fie curatate graffiti-urile, dar ca nu ea a dispus in ce fel sa se curete.

Pupaza Roz a incurcat decoratiunile? in pragul celei mai sobre sarbatori crestine, Gabriela Firea a pregatit Bucurestiul pentru carnaval (VIDEO)

Fluturi si flori din hartie lucioasa si instalatii in culori neon! in prag de sarbatoare crestina, Capitala primarului Firea pare ca se pregateste de parada sau carnaval, informeaza B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )