Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

B1 B1,
Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

Senatoarea Gabriela Firea si-a depus azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei din partea Aliantei electorale PSD+UNPR. Dosarul de candidat a fost insotit de. continuă pe B1

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la PMB

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, la Biroul Electoral Municipal, despre prioritatile pe care le are in vedere, daca va deveni primarul Bucurestiului. Ea este prima persoana care si-a depus candidatura.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Prieteni, astazi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Vreau sa continuam proie.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la sectorul 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat astazi, pe Facebook, ca si-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita PSD), a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, Negoita afirmand ca vrea sa-si finalizeze proiectele deja incepute.

E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: Aceasta campanie trebuie sa fie despre solutiile candidatilor

Gabriela Firea si-a depus, astazi, candidatura pentru Primaria Capitalei, dosarul sau avand aproximativ 30. 000 de semnaturi stranse.

Razvan Sava si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4

Primarul interimar al Capitalei, liberalul Razvan Sava, si-a depus, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4, la Biroul Electoral de sector.

Razvan Sava isi depune candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, isi depune astazi candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4.

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, isi depune, miercuri, candidatura

Senatoarea Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat PSD) la Primaria Capitalei isi depune candidatura miercuri, la ora 12.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )