Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3

B1 B1,
Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Prieteni, astazi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Vreau sa continuam proie. continuă pe B1

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la sectorul 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat astazi, pe Facebook, ca si-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita PSD), a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, Negoita afirmand ca vrea sa-si finalizeze proiectele deja incepute.

Tribunalul Bucuresti a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare in privinta alegerilor locale intr-un singur tur. Autorul sesizarii este ziaristul Liviu Avram care si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei

O instanta a Tribunalului Bucuresti a decis sambata sa admita o exceptie de neconstitutionalitate ridicata asupra a doua articole din Legea alegerilor locale, printre care si cel prin care s-a stabilit alegerea primarilor intr-un singur tur, scrie Adevarul. Jurnalistul Liviu Avram a confirmat pentru HotNews ca el este autorul sesizarii si a declarat ca a a vrut sa arate ca oricat de mare ar fi o majoritate politica din Parlament aceasta trebuie sa se supuna justitiei.

Robert Negoita: Nu cred ca imi afecteaza candidatura chemarea la DNA

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat joi ca nu crede ca va fi afectata candidatura sa ca urmare a chemarii sale la DNA pentru ca este vorba despre o chestiune de acum 10 ani.

Performanta premiata: Robert Negoita premiaza elevii care aleg liceele din Sectorul 3 (VIDEO)

Cei care vor invata bine si vor avea medii de pste 8,50 vor avea bursa de 400 de lei, a anuntat primarulSectorului 3, Robert Negoita. Haideti sa facem tot ce depinde de noi ca elevii din.

Nu e in regula. Nu suntem yesmeni. Vicepresedintele PNL, Nicolae Robu, nu este de acord cu desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei pentru PNL provoaca revolta in centrul partidului. Dupa ce Theodor Paleologu si Adriana Saftoiu si-au exprimat parerea negativ despre.

Robert Negoita deschide, luni, Targul de oferta educationala a Sectorului 3

Primarul Robert Sorin Negoita va deschide luni, 18 aprilie, la ora 9. 30, cea de-a IV-a editie a Targului de oferta educationala a Sectorului 3. Targul educational, organizat in parteneriat cu.

Blaga, despre sustinerea lui Munteanu: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la aceasta candidatura pentru ca este criticata. Foarte bine!

Acuzatiile ce ii sunt aduse lui Marian Munteanu sunt lipsite de dovezi, iar PNL nu ar trebui sa-i retraga acestuia sprijinul in cursa pentru Primaria Capitalei, a declarat Vasile Blaga, Copresedintele PN.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )