Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea vrea sa construiasca in Bucuresti o noua Sala Polivalenta

B1 B1,
Gabriela Firea vrea sa construiasca in Bucuresti o noua Sala Polivalenta

Capitala ar putea avea o noua Sala Polivalenta! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ridicarea unei sali polivalente la cele mai inalte standarde o prioritate, informeaza B1. continuă pe B1

Gabriela Firea si-a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care.

Gabriela Firea a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care.

Prima demisie din mandatul primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca directorul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Virgil Paunescu, s-a retras din functie, interimatul fiind asigurat in prezent de.

Gabriela Firea: Vom finaliza santierele din Capitala, surse ale blocajelor rutiere. Vom pune capat fenomenului parcagiilor ilegali

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca va propune Consiliului General ca toate obiectivele de investitii sa beneficieze de finantare, pentru ca santierele, sursa a blocajelor rutiere, sa se finalizeze, iar Politia locala.

Gabriela Firea declara razboi parcangiilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata ca va actiona cu hotarare pentru a nu mai permite perpetuarea fenomenului parcagiilor si nu va ezita sa fie.

Gabriela Firea: E normal ca angajatii sa urmeze ritmul impus de noul conducator sau sa ne despartim in mod elegant

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, sambata, dupa prima intalnire cu directorii din institutie, ca este normal ca toti angajatii angajatii sa urmeze ritmul impus de noul conducator al institutiei sau sa ne despartim in mod.

Primarul Gabriela Firea a convocat prima sedinta cu directorii din PMB. De la unii asteapta DEMISII de onoare

Noul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara, dupa ce a depus juramantul, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Teatrul Excelsior, ca va avea sambata dimineata o prima intalnire cu directorii din PMB.

Gabriela Firea a depus juramantul pentru functia de primar: Cine nu ramane alaturi de mine, luni, astept demisia de onoare

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a depus juramantul de investitura joi. Azi este o zi importanta pentru noi toti. Va garantez ca suntem la un moment T0. De aici, Bucurestiului.

Gabriela Firea, nerabdatoare sa rezolve urgentele Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni se va intalni cu primarii de sector pentru a analiza proiectele urgente.

Gabriela Firea depune, joi, juramantul de investitura ca Primar General al Capitalei

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, depune, astazi, juramantul. Ceremonia va avea loc la ora 19:00, la Teatrul Excelsior.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )