Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gala premiilor Oscar are loc in ziua in care s-a nascut singurul regizor roman nominalizat la trofeul ravnit de toata lumea

România Liberă România Liberă,
Gala premiilor Oscar are loc in ziua in care s-a nascut singurul regizor roman nominalizat la trofeul ravnit de toata lumea

Gala Premiilor Oscar 2017 are loc chiar in ziua in care s-a nascut un roman, de altfel, singurul care a fost nominalizat la premiile Oscar la categoria cel mai bun regizor. continuă pe România Liberă

Autoritatile americane i-au interzis unui cineast din Siria sa participe la decernarea premiilor Oscar

Autoritatile americane au hotarat sa ii interzica intrarea in tara unui tanar sirian care participa la decernarea premiilor Oscar. Cameramanul Khaled Khatib, in varsta de 21 de ani, a contribuit la realizarea unui film documentar tulburator despre razboiul sirian. The White Helmets Castile Albe) a fost nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film la sectiunea Documentary Short Subject) Documentar scurtmetraj).

RAZBUNAREA PRESEI: Ce spot publicitar anti-Trump va difuza New York Times la ceremonia premiilor Oscar, dupa ce marile ziare si televiziuni au fost interzise la Casa Alba (VIDEO)

Ziarul New York Times a cumparat in premiera spatiu publicitar la ceremonia premiilor Oscar, pentru a difuza un spot despre adevar versus fake news, presa libera versus Donald Trump. Anuntul a fost facut de.

Lungmetrajul Elle, de Paul Verhoeven, recompensat cu doua trofee majore la gala premiilor Cesar

Lungmetrajul Elle, regizat de Paul Verhoeven, cu Isabelle Huppert in rolul principal, a castigat doua trofee, vineri seara, la cea de-a 42-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza.

George Clooney l-a criticat public pe Donald Trump la gala premiilor Cesar 2017

George Clooney, care a primit un premiu Cesar onorific la cea de-a 42-a editie a acestei gale, organizata vineri seara, la Paris, a sustinut un discurs cu o profunda tenta politica, in care l-a criticat pe Donald Trump si a cerut publicului francez sa nu permita urii sa castige, informeaza The Hollywood Reporter.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )