Libnet.ro
UNICEF

15:00

George Clooney l-a criticat public pe Donald Trump la gala premiilor Cesar 2017

Adevărul Adevărul,
George Clooney l-a criticat public pe Donald Trump la gala premiilor Cesar 2017

George Clooney, care a primit un premiu Cesar onorific la cea de-a 42-a editie a acestei gale, organizata vineri seara, la Paris, a sustinut un discurs cu o profunda tenta politica, in care l-a criticat pe Donald Trump si a cerut publicului francez sa nu permita urii sa castige, informeaza The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

Donald Trump continua razboiul cu presa si sustine ca jurnalistii nu trebuie sa aiba dreptul de a-si proteja sursele

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou presa, vineri, sustinand ca jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.

George Clooney a vorbit pentru prima data despre faptul ca va deveni tata: ce decizie importanta a luat actorul impreuna cu sotia sa

Actorul american George Clooney, in varsta de 55 de ani, a vorbit pentru prima data despre faptul ca va deveni tata, sotia sa, avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, in varsta de 39 de ani, fiind insarcinata cu gemeni. Starul a precizat ca sunt extrem de fericiti, catalogand noua etapa a mariajului drept o adevarata aventura.

Filmul 1984, difuzat in cinematografe din Statele Unite in semn de protest fata de Donald Trump

Mai multe cinematografe independente din Statele Unite si Canada au anuntat ca vor proiecta filmul 1984/ Nineteen Eighty-Four, inspirat din romanul omonim scris de George Orwell, in semn de protest fata de o prezumtiva propunere a presedintelui Donald Trump ce vizeaza reducerea finantarii programelor culturale si desfiintarea agentiei National Endowment for the Arts NEA), informeaza New Musical Express.

FBI a respins solicitarea Casei Albe de a demonta rapoartele media despre presedintele Donald Trump si Rusia

Biroul Federal de Investigatii a respins o solicitare emisa din partea Casei Albe de a demonta public rapoartele media cu privire la presupusele discutii dintre asociatii presedintelui american, Donald Trump, si Rusia.

Un celebru politolog sustine ca Donald Trump a castigat alegerile din cauza asezarii pe buletinele de vot

Un politolog crede ca un motiv extrem de simplu explica victoria surprinzatoare a lui Donald Trump, dupa ce numele sau a fost primul inscris pe buletinele din mai multe state cheie, la alegerile prezidentiale din SUA.

Donald Trump catalogheaza drept minunat blocul comunitar. UE respira usurata, dar ramane precauta

Dupa ce presedintele american a catalogat drept minunat blocul comunitar, mai multi oficiali de la Bruxelles s-au temut ca este vorba despre o farsa, avand in vedere aparentul dispret exprimat anterior de catre Donald Trump cu privire la.

Translatorii japonezi intampina dificultati serioase in traducerea discursurilor lui Donald Trump

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in.

Discursurile lui Donald Trump, un cosmar pentru translatorii japonezi

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in special pe interpretii niponi, care spun ca este un adevarat cosmar sa traduca in japoneza ceea ce ei au denumit limba trumpista, informeaza independent. co. uk.

Donald Trump promite o armata mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata

Donald Trump a promis vineri o armata americana mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata, precizand insa ca spera sa nu o foloseasca niciodata, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )