Libnet.ro
UNICEF

23:15

Galati: A fost declansat Planul Rosu de Interventie, dupa un accident cu trei masini implicate

Hotnews Hotnews,
 Galati: A fost declansat Planul Rosu de Interventie, dupa un accident cu trei masini implicate

La nivelul judetului Galati a fost activat vineri seara Planul Rosu de Interventie, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme in satul Gara Berheci, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, Catalin Sion, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Accident grav cu sase victime in Buzau. A fost activat planul rosu de interventie

Sase persoane sunt ranite grav, cu traumatisme multiple, in urma unui accident petrecut pe DN2C, pe raza orasului Pogoanele din judetul Buzau, dupa o coliziune intre un microbuz de calatori si un tractor,.

Accident grav in Galati. Planul rosu de interventie a fost activat

La nivelul judetului Galati a fost activat vineri seara Planul Rosu de Interventie, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme in satul Gara Berheci, a declarat purtatorul de cu.

Plan rosu de interventie, dupa ce un microbuz cu pasageri a intrat in coliziune cu un tractor. Victimele sunt constiente

Planul Rosu de interventie a fost activat in urma unui accident grav produs, joi dupa-amiaza, la Caltuna, pe DN 2C. Un microbuz in care se aflau mai multi calatori s-a ciocnit de un tractor, intr-o curba periculoasa de pe drumul ce leaga Buzaul de Slobozia.

VIDEO Plan rosu de interventie, dupa ce un microbuz cu pasageri a intrat in coliziune cu un tractor si un autoturism

Planul Rosu de interventie a fost activat in urma unui accident grav produs, joi dupa-amiaza, la Caltuna, pe DN 2C. Un microbuz in care se aflau mai multi calatori s-a ciocnit de un tractor, intr-o curba periculoasa de pe drumul ce leaga Buzaul de Slobozia. in eveniment a fost implicat si un autoturism.

GRAV ACCIDENT rutier, soldat cu mai multe VICTIME: Autoritatile au activat PLANUL ROSU de interventie

Mai multe persoane au fost ranite, vineri noaptea, in satul Gara Berheci, din Galati, primele informatii aratand ca cel putin una dintre victime este incarcerata. Echipaje de ambulanta si autospeciale SMURD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )