Libnet.ro
UNICEF

05:30

Galati: Peste 300 de persoane au cerut demisia primarului. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Galati: Peste 300 de persoane au cerut demisia primarului. Care este motivul

Peste 300 de persoane au protestat, miercuri dupa-amiaza, in municipiul Galati, in cadrul unei actiuni initiate de Cartel Alfa, fata de lipsa apei calde si a modului in care autoritatile locale si centrale au gestionat criza existenta in sistemul centralizat de termoficare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Hunedoara: Peste 300 de energeticieni protesteaza in fata Prefecturii

Peste 300 de energeticieni, angajati de la Complexul Energetic Hunedoara CEH) si termocentralele Mintia si Paroseni, protesteaza, marti dupa-amiaza, in fata Prefecturii Hunedoara, nemultumiti ca Guvernul nu a acordat CEH ajutorul de stat aprobat de Comisia Europeana in luna aprilie, relateaza Mediafax.

Taifunul Noul face ravagii in nord-estul statului Filipine, generand rafale de peste 300 km/h

Supertaifunul a ajuns, duminica, in nord-estul statului Filipine, unde a generat rafale de peste 300 km/h si indundatii de amploare, autoritatile fiind nevoite sa evacueze peste 1,200 de oameni. Potrivit.

Prostest impotriva Legii Vanatorii: Un joc online va permite sa impuscati fara oprelisti peste 300 de mistreti-parlamentari

Un veritabil masacrual pasarilor cantatoare si al multor alte specii de animale, dintre care unele protejate, este pe punctul de a deveni legal, odata cumodificarea Legii Vanatorii. Coalitia.

Autoritatile franceze cauta peste 300 de luptatori jihadisti intorsi din Siria

Francois Molins, procurorul republicii franceze, a declarat, intr-un interviu pentru Le Figaro, ca autoritatile franceze sunt in cautarea a 306 luptatori jihadisti, care s-au intors pe teritoriul Frantei dupa ce au sustinut organizatiile teroriste din Siria, citeaza astazi La Stampa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )