Libnet.ro
UNICEF

09:15

Transplantul de cap ar putea fi cea mai buna farsa a ultimului deceniu: Teoria conspiratiei care a cucerit internetul

Adevărul Adevărul,
Transplantul de cap ar putea fi cea mai buna farsa a ultimului deceniu: Teoria conspiratiei care a cucerit internetul

Despre transplantul de cap pe care un medic italian il va face in 2017 s-a discutat foarte mult, dar totul ar putea fi o farsa pentru a promova un joc video. Ce se stie pana acum. continuă pe Adevărul

OMV are cea mai buna cafea

Soferii se pot bucura acum, alaturi de serviciile ireprosabile din statiile OMV, si de experienta unei cafele delicioase: noua cafea VIVA, o specialitate italiana, obtinuta din boabe atent prajite, astfel incat sa ii ofere un gust inconfundabil.

Transplantul de cap: revolutie in medicina sau farsa in numele marketingului?

De cateva zile, pe Internet circula povestea unui barbat care ar urma sa fie cobai intr-un experiment pe cat de macabru, pe atat de revolutionar. Este vorba despre un transplant de cap care ar urma sa fie pus in practica de catre un neurochirurg italian. Totusi, in jurul povestii s-a nascut o teorie a conspiratiei [] Transplantul de cap: revolutie in medicina sau farsa in numele marketingului? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

David Luna, expert american anticoruptie: Cine fura bunuri publice, fura din visul pentru o viata mai buna

Cand oficialii statului sfarsesc prin a deturna si fura din banii publici, e clar ca raman resurse mai putine pentru a putea finanta spitale, educatia sau infrastructura si cred ca e critic pentru viitorul oricarei tari, desigur si pentru Romania. Si mai cred ca atunci cand fura bunuri publice, ei fura din visul si aspiratiile romanilor pentru o viata mai buna, a declarat David Luna, expert american anticoruptie si crima organizata, intr-un interviu acordat TVR.

Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa

Intai Amazon a oferit tablete foarte ieftine utilizatorilor, dar asta pentru ca avea servicii online din care sa scoata bani. Apoi, Google ne-a oferit Nexus 7, tableta care a crescut repede in popularitate datorita pretului. La aproape doi ani de la lansare, tableta de 7 inci e oficial scoasa de la vanzare. Google Nexus 7, [] Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Elvetia este cea mai fericita tara din lume

Trei tari europene se afla pe primele locuri ale unui sondaj despre fericire. Potrivit acestuia, Elvetia este cea mai fericita tara din lume, urmata de Islanda si Danemarca.

Cea mai cautata femeie de catre Stat Islamic, in lacrimi cand vorbeste despre atrocitatile grupului: Cand ma gandesc la asta, ma gandesc ca viata mea este nimic

Cea mai cautata femeie de catre gruparea extremista de stanga Stat Islamic, Vian Dakheel Saeed, vorbeste intr-un interviu emotionant despre actiunile terifiante ale grupului, informeaza CNN. Vian Dakheel.

Cea mai inedita campanie anti-vanatoare! Modele in lenjerie intima si haina de blana, in bratele unui urs imens! FOTO VIDEO

Recent a fost realizata, in Rusia, o campanie cat se poate de inedita, menita sa descurajeze vanatoarea. Doua modele in lenjerie intima si haina de blana au pozat, in ipostaze sexy, in bratele unui urs imens! .

Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume, potrivit revistei People

Actrita Sandra Bullock, in varsta de 50 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, intr-un top realizat anual de revista americana People.

People: Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume

Revista People si-a desemnat castigatoarea din acest an la categoria cea mai frumoasa femeie din lume, titulatura care i-a fost atribuita Sandrei Bullock.

Sandra Bullock e cea mai frumoasa femeie din lume in 2015! Cum a evoluat stilul ei de-a lungul anilor! VIDEO

La aproape 51 de ani, Sandra Bullock a fost aleasa, de revista People, drept cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015. Iata cum a evoluat, de-a lungul anilor, stilul celebrei actrite! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )