Libnet.ro
UNICEF

14:30

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015

Hotnews Hotnews,
 Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015 si este organizat, ca in fiecare an, de Fundatia Culturala Jazz Banat din Timisoara. Festivalul are loc in Poiana Lupului, in localitatea Garana din Muntii Semenic, Caras-Severin. continuă pe Hotnews

Bucharest Open 2015: Au fost puse in vanzare biletele. Cat costa cel mai ieftin tichet

Biletele pentru turneul de tenis BRD Bucharest Open, ajuns la a doua editie in 2015, au fost puse in vanzare, vineri, cel mai ieftin tichet, pentru o zi, costand 15 lei.

Apple compara App Store cu Revolutia industriala si vrea sa stii ca e mai important [VIDEO]

Apple App Store a fost primul mare magazin cu aplicatii, iar daca niciodata nu te-ai gandit cat de important este, americanii il compara cu Revolutia industriala, ba chiar ar putea fi o reusita mai importanta. Despre noul iOS si despre Mac OS am aflat la WWDC 2015, acolo unde Apple si-a laudat si magazinul cu [] Apple compara App Store cu Revolutia industriala si vrea sa stii ca e mai important [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VoteWatch: UKIP este cel mai lenes partid, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea la vot in PE

Partidul pentru Independenta Marii Britanii UKIP) este cel mai lenes partid reprezentat in Parlamentul European, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea eurodeputatilor la vot, releva.

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO]

Cei de la Apple au incarcatpe YouTube unul dintre videoclipurile amuzante difuzate in cadrul evenimentului WWDC. in cazul in care ati ratat WWDC, trebuie sa stiti ca Apple nu a facut un numar mare de anunturi importante. Printre altele, compania din Cupertino a anuntat serviciul Apple Music, care va fi disponibil pentru 10 dolari pe [] Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trei ingineri silvici au luat 3,5 mil. euro de la UE ca sa deschida un cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

Sarkany Arpad 55 ani), Adrian Apostu 41 ani) si Gabriel Rozorea 42 ani), ingineri silvici de profesie, deschid, astazi, Dino Parc Rasnov , cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Antreprenorii au investit in total 5 milioane de euro,.

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, si-a deschis portile

Astazi, 12 iunie, cel mai mare parc acvatic de distractii din tara noastra a dat startul distractiei in acest sezon. O multime de tobogane si o piscina cu valuri sunt ingredientele perfecte pentru o zi de vara de neuitat. Adevarul va.

Presedintele Bulgariei avertizeaza: Falimentul Greciei va avea cel mai puternic impact AICI

Presedintele Bulgariei a averizat ca iesirea Greciei din zona euro va avea cel mai puternic impact asupra tarii pe care o conduce. Rosen Plevneliev a explicat ca a citit un raport al Deutsche Bank, in.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al planetei si in acest an - Doar doua femei in TOP 100: Maria Sharapova (26) si Serena Williams (47)

Pugilistul american Floyd Mayweather este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit sportiv al planetei, conform clasamentului facut public de Forbes. Floyd a adunat 300 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. In TOP 100 exista doar doua femei: Maria Sharapova se afla pe 27) si Serena Williams 47).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )