Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Bulgariei avertizeaza: Falimentul Greciei va avea cel mai puternic impact AICI

Antena3 Antena3,
Presedintele Bulgariei avertizeaza: Falimentul Greciei va avea cel mai puternic impact AICI

Presedintele Bulgariei a averizat ca iesirea Greciei din zona euro va avea cel mai puternic impact asupra tarii pe care o conduce. Rosen Plevneliev a explicat ca a citit un raport al Deutsche Bank, in. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy Note 5 va fi telefonul care se va incarca cel mai rapid

Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat, cel mai probabil, in cadrul evenimentului IFA Berlin, ce va avea loc in luna septembrie. Totusi, noi detalii despre el ies la suprafata in fiecare zi. Samsung Galaxy Note 5, viitorul phablet si varf de gama al celor de la Samsung va fi, fara doar si poate, unul [] Samsung Galaxy Note 5 va fi telefonul care se va incarca cel mai rapid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy Note 5 se va incarca cel mai rapid

Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat, cel mai probabil, in cadrul evenimentului IFA Berlin, ce va avea loc in luna septembrie. Totusi, noi detalii despre el ies la suprafata in fiecare zi. Samsung Galaxy Note 5, viitorul phablet si varf de gama al celor de la Samsung va fi, fara doar si poate, unul [] Samsung Galaxy Note 5 se va incarca cel mai rapid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VoteWatch: UKIP este cel mai lenes partid, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea la vot in PE

Partidul pentru Independenta Marii Britanii UKIP) este cel mai lenes partid reprezentat in Parlamentul European, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea eurodeputatilor la vot, releva.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al planetei si in acest an - Doar doua femei in TOP 100: Maria Sharapova (26) si Serena Williams (47)

Pugilistul american Floyd Mayweather este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit sportiv al planetei, conform clasamentului facut public de Forbes. Floyd a adunat 300 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. In TOP 100 exista doar doua femei: Maria Sharapova se afla pe 27) si Serena Williams 47).

Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina

Leica Q este un gadget menit sa trezeasca invidia privitorilor care inteleg ca un aparat foto full-frame nu trebuie sa depaseasca un kilogram. Daca va aflati printre cei cu bugete generoase si o pasiune pentru fotografie, e aproape imposibil sa nu fi auzit de Leica, compania nemteasca devenita populara prin aparate foto high end cu [] Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are

Visual Fan lanseaza sub brandul Allview modelul X2 Soul Xtreme, un smartphone cu ecran de 6 inci, dotari de varf si un pret pe masura specificatiilor. Daca te-ai obisnuit ca sub numele Allview sa gasesti doar telefoane low-end sau mid-range cu preturi mici, lucrurile se schimba cu X2 Xtreme, care se apropie prin pret de [] Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel.

Apple Music este cel mai nou serviciu de streaming pe care nu veti vrea sa dati bani

In incercarea de a reinventa Beats Music, cei de la Apple au anuntat in urma cu cateva ore propriul lor serviciu de streaming intitulat Apple Music. Sa incepem cu cea mai importanta parte, pretul. Daca nu din alt motiv, pentru simplul fapt ca reprezinta o conditie eliminatorie, trebuie sa aveti in vedere ca Apple Music [] Apple Music este cel mai nou serviciu de streaming pe care nu veti vrea sa dati bani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )