Libnet.ro
UNICEF

14:30

Garantez 100%: Orban a detaliat posibilitatea lockdown-ului de dupa alegeri, din nou

Playtech Playtech,
Garantez 100%: Orban a detaliat posibilitatea lockdown-ului de dupa alegeri, din nou

Oficialii PSD au facut multa propaganda in jurul inchiderii tarii dupa alegerile parlamentare printr-un lockdown sau stare de urgenta. Ludovic Orban a adresat subiectul a doua oara intr-o. continuă pe Playtech

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

Ludovic Orban: Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca Romania nu va intra intr-o carantina totala. Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown, a spus seful Guvernului, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni.

Monica Pop face anuntul crunt. Ce se intampla in Romania imediat dupa alegeri: este devastator pentru noi

Miercuri seara la Sinteza Zilei, Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, reputatul medic, Monica Pop, a spus ce se va intampla cu numarul infectarilor cu noul coronavirus din cauza alegerilor parlamentare. Ce se intampla cu Romania dupa alegeri Miercuri, la Antena 3, medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat ca numarul de infectari cu noul .

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown; nu ne putem permite din punct de vedere economic

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu va fi niciun lockdown dupa alegerile parlamentare, motivand ca Romania nu isi poate permite din punct de vedere economic.

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown. Nu ne putem permite din punct de vedere economic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu va fi niciun lockdown dupa alegerile parlamentare, motivand ca Romania nu isi poate permite din punct de vedere economic.

Ludovic Orban neaga orice informatie cu privire la un posibil lockdown dupa alegeri: O bazaconie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a negat vehement orice informatii vehiculate in spatiul public cu privire la un posibil lockdown ce ar putea fi introdus dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Orban sustine.

Ludovic Orban neaga orice informatie cu privire la un posibil lockdown dupa alegeri: O bazaconie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a negat vehement orice informatii vehiculate in spatiul public cu privire la un posibil lockdown ce ar putea fi introdus dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Orban sustine.

Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise Legea a fost atacata la Curtea Constitutionala

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea modificata de PSD cu un amendament care prevede redeschiderea pietelor din spatii inchise in perioada starii de alerta, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. El a spus insa ca autoritatile analizeaza posibilitatea renuntarii la unele restrictii, intre care si cea privind pietele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )