Libnet.ro
UNICEF

00:07

Garanti Leasing imprumuta 7,5 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Garanti Leasing imprumuta 7,5 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, a semnat un acord de imprumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank BSTDB) in vederea finantarii intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), informeaza un comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Garanti Leasing imprumuta 7,5 mil. euro pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Leasing a semnat cu Black Sea Trade and Development Bank BSTDB) un acord de imprumut pe 5 ani pentru suma de 7,5 milioane de euro, fondurile urmand sa sprijine activitatea de finantare a intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri), a anuntat.

Ajutor de 3,6 milioane euro pentru disponibilizatii de la Mechel

Comisia Europeana CE) a propus pentru Romania o alocare de 3,6 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), ca sa ajute o mie de fo and sti salaria and ti ai intreprinderii de produse siderurgice Mechel Campia Turzii si ai Mechel Repara and tii Targovi and ste sa i and si gaseasca noi locuri de munca, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Noi finantari POSDRU de 40 de milioane de euro pentru formarea medicilor

Universitatile, firmele si fundatiile de profil medical vor putea accesa fonduri europene de pana la 40 de milioane de euro pentru formarea profesionala a medicilor si asistentilor medicali, in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), potrivit unei scheme de finantare lansate, luni, in dezbatere publica, de Ministerul Fondurilor Europene.

3,6 milioane de euro de la UE pentru sprijinirea lucratorilor romani concediati de la Mechel

Comisia Europeana a propus sa se aloce Romaniei 3,6 milioane EUR din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru a ajuta 1. 000 de fosti salariati ai intreprinderii de produse siderurgice SC Mechel Campia Turzii S. A si ai producatorului din aval SC Mechel Reparatii Targoviste SRL sa isi gaseasca noi locuri de munca.

Unirea Shopping Center vrea sa imprumute 70 milioane de euro pentru investitii

Unirea Shopping Center simbol SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

Lichiditate de 9,9 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 43,7 milioane lei aproximativ 9,9 milioane euro), din care 39,95% au reprezentat deal-uri cu Fondul Proprietatea 9,1 milioane lei), BRD 3 milioane lei), Banca Transilvania 3,6 milioane lei) si SNP Petrom 1,5 milioane lei).

CNAS are de decontat 180 de milioane de euro pentru tratamentele romanilor in strainatate

Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate depaseste 180 de milioane de euro, de aceea au inceput negocierile pentru esalonarea platilor, cele mai mari restante vizand Germania, Austria, Franta si Italia, a declarat marti presedintele CNAS, Gheorghe Radu Tibichi, conform Mediafax.

Unirea Shopping Center vrea un credit bancar de cel mult 70 milioane euro

Unirea Shopping Center SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

FOTO Proiect de 10 milioane de euro pentru reabilitarea zonei centrale a orasului Aiud

Primaria Aiud a lansat in dezbatere publica un proiect de reabilitare a zonei centrale a orasului ce cuprinde si cetatea medievala. Valoarea investitiei se ridica la 45 de milioane de lei. Aiudul ar urma sa devina cu adevarat o destinatie turistica.

Alin Burcea, Paralela 45: In 2014 vom depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoralul romanesc

Agentia de turism Paralela 45 estimeaza ca in acest an va depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoral, in timp ce turismul intern va genera peste 2 milioane de euro. Totodata, presedintele agentiei, Alin Burcea, anunta ca in mai va deschide o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )