Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa, dar nu vor ramane asa

România Liberă România Liberă,
Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa, dar nu vor ramane asa

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa pentru Romania, dar nu vor ramane asa pentru totd. continuă pe România Liberă

OMV Petrom a castigat un perimetru de explorare titei si gaze din Marea Neagra, in zona offshore a Georgiei

OMV Petrom a castigat licitatia pentru un perimetru de explorare titei si gaze din Marea Neagra, in zona offshore a Georgiei, perimetru ce acopera o suprafata totala de 5. 282 de kilometri patrati, informeaza compania.

Verchere, OMV Petrom: Gazul va fi cea mai valoroasa resursa pentru Romania. Proiectul de la Marea Neagra s-a blocat in sistemul politic

Romania are o oportunitate pe care putine tari o au, cu gazele din Marea Neagra, care vor fi cea mai valoroasa resursa pentru tara noastra, in urmatorul deceniu, a declarat marti Christina Verchere, CEO al OMV Petrom. Ea a spus insa ca proiectul de exploatare a gazelor s-a blocat in sistemul politic, iar decizia finala de investitie a OMV Petrom depinde de legea offshore, pentru care nu exista inca un progres.

OMV Petrom a castigat licitatia pentru un perimetru de explorare titei si gaze din Marea Neagra

OMV Petrom a fost selectata drept castigatoare a licitatiei internationale deschise, organizata de Ministerul Economiei si Dezvoltarii Durabile a Georgiei, pentru perimetrul II offshore.

Avertismentul dat de un general american, fost comandant al NATO in Europa: Avem un adversar care este in razboi cu noi. Marea Neagra este o zona fierbinte unde NATO nu este pregatita suficient

NATO este in prezent intr-un razboi sub linii cu Rusia, iar nordul-arctic si Marea Neagra sunt puncte fierbinti unde alianta nu este pregatita sa faca fata amenintarilor, avertizeaza generalul r) american Phillip Breedlove, fost comandant suprem al fortelor NATO in Europa SACEUR). Breedlove, intr-o discutie restransa cu presa internationala la care a participat si HotNews. ro, atrage atentia ca NATO duce lipsa de senzori si capabilitati adecvate sa contracareze amenintarea Rusiei in Marea Neagra, iar Romania, intr-o perioada de criza economica in urma pandemiei, va trebui sa prioritizeze la sange cheltuielile pentru aparare.

Baiatul disparut in Marea Neagra a fost gasit mort, prins intre stabilopozi. Parintii l-au identificat

Copilul de 13 ani disparut in Marea Neagra, la Mamaia, a fost gasit, mort. Corpul sau a fost adus de valuri intre stabilopozi.

O fotografie de familie a miliardarului Richard Branson a fost furata din Marea Britanie si descoperita in Vaslui

Au fost furate, anul trecut, o fotografie de familie a miliardarului Richard Branson si mai multe bijuterii de-ale acestuia, de pe proprietatea lui din Marea Britanie. Total neasteptat este faptul ca respectiva.

Bob Dylan a stabilit un nou record in topul muzical din Marea Britanie

Bob Dylan a rescris istoria topului muzical din Marea Britanie, devenind cel mai varstnic cantaret care a ajuns pe primul loc in acest clasament cu un album ce contine piese originale, a anuntat BBC. com.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )