Libnet.ro
UNICEF

11:31

Gazprom nu va mai cauta investitori din SUA si Europa

România Liberă România Liberă,
Gazprom nu va mai cauta investitori din SUA si Europa

Gazprom, cea mai mare companie din Rusia, va renunta la campaniile de promovare in randul investitorilor in actiuni si obligatiuni din Statele Unite si Europa, ca urmare a crizei din Crimeea, si se va concentra pe atragerea de fonduri din Orientul Mijlociu, America Latina si Asia, in special China. continuă pe România Liberă

Amenda record de 5 mld. de dolari pentru o companie petroliera din SUA

Anadarko Petroleum, companie petroliera din SUA, va plati o amenda record de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din Statele Unite pentru incheierea mai multor procese legate de poluare, fiind cea mai mare suma.

Unul dintre cei mai mari brokeri online din SUA: Robotii de tranzactionare sunt un cancer pentru burse

Charles Schwab, fondatorul Charles Schwab Corporation - una dintre cele mai mari companii de brokeraj online din SUA, cu active de peste 2 trilioane de dolari, s-a alaturat numarului tot mai mare de critici la adresa algoritmilor de tranzactionare.

Cea mai populara imagine din lume, desktop-ul lui Windows XP

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta cea de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP. Lansat in 2001, sistemul de operare avea peste 400 de milioane de copii in uz pana in 2006, si asta fara sa luam in calcul copiile piratate. Imaginati-va acum cate persoane au vazut acest desktop si de cate ori a fost vizionat in ultimii 13 ani. Este usor de presupus ca aceasta imagine a fost vizualizata de miliarde de ori, si daca [].

Spania se imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani

Spania se va putea imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani. Randamentul de referinta al obligatiunilor de stat spaniole cu maturitatea la 5 ani a coborat vineri sub costul titlurilor echivalente emise de SUA, dupa ce Spania a atras joi din piete 5,6 miliarde euro la cele mai reduse costuri inregistrate vreodata, depasind suma vizata initial.

Cum arata cel mai scump yacht din lume

Dupa mai bine de un an si jumatate de munca asidua, zilele acestea a fost finalizata constructia celui mai scump yacht din lume. Impresionantul vas valoreaza 32 de milioane de dolari, masoara aproape 50 de metri in lungime si ii apartine lui Eddie Jordan, cunoscut mogul Formula 1.

Romanca cu cel mai obraznic fund din showbiz! Afla aici cine este!

Nascuta in inima Olteniei, frumoasa Madalina Ghenea este una dintre cele mai celebre actrite din Romania la nivel international, bruneta.

Preturile produselor alimentare, cel mai ridicat nivel din ultimul an

Datele publicate astazi de FAO arata ca indicele pre and turilor produselor alimentare la nivel mondial a atins in martie cel mai ridicat nivel din ultimul an, pe fondul condi and tiilor meteo nefavorabile and si a tensiunilor geopolitice din regiunea Marii Negre.

Basescu: Daca la 10 ani de NATO nu toti romanii traiesc mai bine este din cauza noastra.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in sedinta Parlamentului de marcare a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, ca romanii trebuie sa stie ca drumul european este bun, iar daca la zece ani de la aderarea la NATO nu toti romanii traiesc mai bine este din cauza noastra, relateaza Mediafax. Traian Basescu a declarat ca, daca impreuna clasa politica a actionat coordonat pentru aderarea la NATO si UE, tot impreuna va trebui sa vegheze la apararea acestor impliniri. Citeste si: .

FC Rapid poate fi scoasa din insolventa cu 2,5 milioane euro. Zamfir cauta investitori.

FC Rapid a ajuns la datorii totale de 2,5 milioane euro, in urma aprobarii planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti. Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir spune ca aceasta este suma pe care viitorul investitor va trebui sa o plateasca pentru a scoate clubul din insolventa, conform Mediafax. Totul este transparent, mai ales ca suntem in procedura de insolventa. Acum, dupa aprobarea planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti, datoriile totale ale clubului .

FOTO Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA, soldat cu trei morti si 16 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit, inclusiv atacatorul, si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN, la mai putin de la cinci ani dupa ce un alt militar a deschis focul in cadrul aceleiasi unitati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )