Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gazprom ar putea primi peste 10 miliarde de euro amenda de la Comisia Europeana

B1 B1,
Gazprom ar putea primi peste 10 miliarde de euro amenda de la Comisia Europeana

Compania Gazprom ar putea fi amendata de Comisia Europeana cu peste 10 miliarde de euro, daca se dovedeste ca a incalcat legislatia antitrust europeana, anunta RIANovosti. Institutia europeana a. continuă pe B1

Raport al Ambasadei: Austria a urcat pe locul doi in randul investitorilor straini, cu 9.4 miliarde euro investiti pana in 2012

Relatiile economice bilaterale dintre Romania si Austria au ajuns la mai peste 3 miliarde de euro, Austria plasandu-se pe locul al doilea doi in topul investitiilor straine in Romania, dupa Olanda, se arata intr-un raport emis de Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei la Bucuresti. Raportul arata, de asemenea, ca in Romania sunt prezenti peste 1000 de investitori austrieci, peste 6300 de companii cu actionariat austriac cu peste 100. 000 de angajati. Citeste in atasament o analiza a comertului romano-austriac. Stirea se actualizeaza.

Grecii pretind reparatii de razboi Germaniei; suma s-ar putea ridica la 7,5 miliarde de euro

Ministerul elen al Finantelor a initiat procedura de calculare a reparatiilor de razboi pe care Grecia ar putea sa le ceara Germaniei pentru prejudiciile aduse in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Ministrul adjunct al finantelor Christos Staikouras, citat miercuri de Bloomberg, a subliniat ca aceasta va fi prima data cand Grecia isi rezerva dreptul sa faca un astfel de calcul, raspunzand la o intrebare din partea unui reprezentant al Partidului Independent elen, anunta Agerpres.

Rezervele valutare ale BNR au scazut la 30,954 miliarde euro in august, dupa achitarea primei rate catre FMI

Dupa plata primei rate catre FMI, in urma acordului stand-by incheiat in 2009, rezervele valutare ale BNR au scazut in august la 30,954 miliarde euro, de la 32,141 miliarde euro la finele lunii iulie. La.

Rezervele valutare au scazut cu 1,1 miliarde euro, in august

Rezervele valutare ale tarii noastre au coborat, luna trecuta, cu 1,187 miliarde euro, pana la nivelul de 30,954 miliarde euro, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Gazprom ar putea primi cea mai mare amenda din istorie

Gigantul rus Gazprom ar putea fi amendat de Comisia Europeana CE) cu peste 10 miliarde de euro, daca se dovedeste ca a incalcat legislatia antitrust europeana. Posibila amenda depaseste profitul de aproape 9 miliarde de euro inregistrat de grup in primul trimestru al acestui an.

Urmarim sa obtinem alocari de fonduri UE de minim 35 miliarde euro, in 2014-2020

Romania urmareste sa obtina in perioada 2014-2020 alocari de fonduri europene de cel putin 35 de miliarde de euro, la cat se ridica banii comunitari disponibili tarii in perioada 2007-2013, in conditiile in care statele net contributoare fac presiuni pentru reducerea fondurilor la nivelul intregii Uniuni Europene, mai ales pe politica de coeziune, a declarat ieri ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Au fost emise peste 2 miliarde de tichete de masa

Edenred Romania anunta ca in cei peste 13 ani de cand companiile ofera angajatilor tichete de masa a emis 2 miliarde de Ticket Restaurant, se arata intr-un comunicat de presa.

Viviane Reding pledeaza pentru educarea copiilor romi: Altfel va fi o generatie pierduta si vom avea aceleasi probleme si peste 10 ani

Vicepresedintele Comisiei Europene Viviane Reding a declarat ca este in favoarea educarii copiilor romi pentru ca problemele cotidiene, precum evacuarea taberelor de romi din Franta, sa nu mai existe,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )